Kategoriler

BAŞKAN YILMAZ'DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

YILDIRIM BELEDİYE BAŞKANI OKTAY YILMAZ, İLÇE KAYMAKAMI METİN ESEN İLE BİRLİKTE 2004 YILINDA ŞEHİT OLAN ONBAŞI TİMUR ATASEVER’İN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Kaymakamı Metin Esen ile birlikte 2004 yılında şehadete eren Jandarma Komando Onbaşı Timur Atasever’in ailesini ziyaret etti. Yavuzselim Mahallesi'nde oturan şehit babası Emrullah Atasever ile sohbet eden Başkan Oktay Yılmaz ve Kaymakam Metin Esen, Şehit Timur Atasever adına oluşturulan ziyaretçi anı defterine düşüncelerini yazdı. Şehit yakınları ve gaziler için ne yapılsa az olduğunu belirten Başkan Yılmaz, "Vatan toprağımız, şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Bu bedelin bir karşılığı yok, bu hiçbir şeyle mukayese edilemez. Ödenen bu bedel emsalsizdir. Bu anlamda şehit ailelerimiz ve gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Şehadet makamı bir hak ediştir. Şehitlik mertebesi herkese nasip olmuyor. Allah milletimize zeval vermesin” dedi.

ŞEHİT AİLELERİ BAŞIMIZIN TACIDIR”

Türkiye'nin büyük bir ev olduğunu ve bu evin gerçek sahiplerinin şehitler ve fedakâr şehit aileleri olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bizler de o evin içinde yaşayan emanetçileriz. Şehit ailelerine karşı hürmetimiz minnetimiz ve sevgimiz kelimelerin kifayetsiz kalacağı ölçüde ziyadedir. Onlar için ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyiz. Vatan için ölmeyi şeref sayan necip bir milletiz. Bu şuurla, şehit yakınlarının şehadet haberi almanın onurunu, onu kaybetmiş olmanın acısına katarak yüreklerinin duygu teknesinde harmanlayıp dosta düşmana karşı dimdik tuttukları başları, bu asil soylu milletin, tarih sayfalarına ‘cesur ve kahraman’ payeleri ile yazılmasına vesile olmuştur. Bizim inancımızda ‘şehitlik’ uhrevi âlemin en yüce makamlarından biridir. Vatanı, milleti, bayrağı, namusu uğruna şehit olan ve ‘hiç ölmeyenler’ zümresinin şerefli safına usulca diz çökerek hayat tohumunu Cennetin sonsuzluk bağına eken şehitlerimize rahmet diliyor ve şehit yakınlarımıza da Cenab-ı Allah’tan sabır temenni ediyorum” diye konuştu. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, şehit ailesine Türk Bayrağı kutulu Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Daha güvenli bir Osmangazi için metruk binalar yıkılıyor
Bursa
33 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi yangınla mücadele için sahada
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İnegöl’ün Dayanışma Ruhu Yangın Bölgesinde
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA TİCARET BORSASI,YEŞİL BURSA'YA SAHİP ÇIKIYOR
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
GEYVE’DE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kestel'de Orman Yangınına Karşı Örnek Mücadele: Eşgüdüm, Teknoloji ve Dayanışma ile Felaketin Önü Kesildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
YEŞİL VATAN SAVAŞÇISI: BİZ BU TERBİYE İLE BÜYÜDÜK
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Gurbette 60. Yıl Sergisi İnegöl Kent Müzesinde Açıldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, yangın bölgesindeki yaraları sarmaya başlıyor
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
UEDAŞ’tan Güney Marmara’ya 6.3 Milyar TL’lik Enerji Hamlesi