Kategoriler

ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI GENEL BAŞKANLARI ŞEHİT SİNAN ATEŞ'İ UNUTMADILAR

Dün Ankara'da Cuma namazı sonrasında menfur bir saldırı sonucunda şehit edilen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Doç.Dr. Sinan Ateş'in cenazesi bugün baba ocağı Bursa'da Ulu Camin de onbilerce kişinin katıldığı cenaze namazı sonrası Emirsultan Mezarlığına defnedildi.

Bursa Ulu Camisinde şehit edilen  Doç.Dr. Sinan Ateş'in kılınan ceneza töreninde birbirinden önemli Ankara'dan kişiler katıldı.Başta İyi Parti Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu ve Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanları hazır bulundu.

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başdanışmanı Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Servet Avcı ve Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanlar Atila Kaya ,Alişan Satılmış ve Adnan İslamoğulları'da katıldılar.Ayrıca bu cenaze de Cumhur İttifakından Ak Parti,MHP ve BBP'den üst düzey ve yerelede siyasetçilerin'den kimsenin gelmemesi ve mesaj bile yayınlamalarını tepki çekti.Yine bu cenaze töreni sonrasında programa gelmeyen MHP'li yöneticilere tepki olarak hem Ankara'dan hemde Bursa'dan binlerce kişi  partilerinden istifa ettiklerini iddia eden partililer oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadınlar Voleybol 2. Ligi’nde
Bursa
BUÜ’den üniversite-sanayi işbirliğinde bir adım daha
Bursa
Yenişehir’de can dostlarına geçici barınma merkezi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa TB'de Coğrafi İşaretli Ürünler İstişare Toplantısı
Bursa
İnegöl'de istihdama katkı sürüyor
Bursa
Bursa’ya aşık bir sanatçı: Mehmet Çevik
Bursa
Nilüfer’de “Üç Fidan”a duygu dolu anma
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez, Mudanya'da coşkuyla kutlandı
Bursa
Bursa Şehir Hastanesi, “Anne Dostu Hastane” oldu