Kategoriler

Gemlik Belediyespor iki sporcu daha kazandırdı

Türkiye’nin altyapı denilince ilk akla gelen kulüplerinden olan Gemlik Belediyespor, bir yandan katıldığı liglerde etkili mücadelesini sürdürürken, diğer yandan da Türk futbolunun geleceği olan gençleri profesyonel liglerdeki takımlara kazandırıyor.

Gemlik Belediyespor, küçük yaşlardan itibaren yetiştirdiği sporcuların kariyerine katkı sağlamayı sürdürüyor. Bu zamana kadar çok sayıda sporcusunun profesyonel olması için her türlü imkânı sağlayan Gemlik Belediyespor, iki oyuncuyu daha profesyonel liglere gönderdi.

Gemlik Belediyespor, orta sahada oynayan 17 yaşındaki Mehmet Kutlu’yu 2. Lig ekiplerinden Somaspor’a yine 17 yaşındaki kaleci Yiğit Yakut’u da 3. Lig ekiplerinden Derince Belediyespor’a gönderdi.

İki futbolcuda kulüplerine gitmeden önce Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu’yu ziyaret etti. Uslu’ya Gemlik Belediyespor’un verdiği emeklerden dolayu teşekkür eden oyuncular Gemlik Belediyespor’u asla unutmayacaklarını ifade etti. Nazik tavırlarından dolayı teşekkür eden Uslu, “Gemlik Belediyespor sadece bir spor kulübü değil, bir okuldur. Biz burada sporcularımıza verdiğimiz eğitimler dışında nasıl daha iyi bir insan olması gerektiğini ve spor ahlakını da öğretiyoruz. Bugün iki sporcumuzu daha profesyonel liglere göndermenin gururunu yaşıyoruz. Kendilerine şimdiden kulüplerinde başarılar diliyorum. Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Daha güvenli bir Osmangazi için metruk binalar yıkılıyor
Bursa
30 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi yangınla mücadele için sahada
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İnegöl’ün Dayanışma Ruhu Yangın Bölgesinde
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA TİCARET BORSASI,YEŞİL BURSA'YA SAHİP ÇIKIYOR
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
GEYVE’DE ASFALT YAMA ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kestel'de Orman Yangınına Karşı Örnek Mücadele: Eşgüdüm, Teknoloji ve Dayanışma ile Felaketin Önü Kesildi
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
YEŞİL VATAN SAVAŞÇISI: BİZ BU TERBİYE İLE BÜYÜDÜK
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Gurbette 60. Yıl Sergisi İnegöl Kent Müzesinde Açıldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, yangın bölgesindeki yaraları sarmaya başlıyor
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
UEDAŞ’tan Güney Marmara’ya 6.3 Milyar TL’lik Enerji Hamlesi