Kategoriler

CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ADAYI ERKAN DÖNMEZ'DEN İNCE MEDYA GRUP'A ZİYARET

CHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Dönmez İnce Medya Grup'u ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında medya ziyaretinde bulunan CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Dönmez Bursa medyasın 'da önemli bir yere sahip olan İnce Medya Grup'u ve İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Siyasal İletişimci Necmi İnce'yi makamında ziyaret ederek sohbet etti.

CHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Dönmez İnce Medya Grup'u ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında medya ziyaretinde bulunan CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Dönmez Bursa medyasın 'da önemli bir yere sahip olan İnce Medya Grup'u ve İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Siyasal İletişimci Necmi İnce'yi makamında ziyaret ederek sohbet etti.

Ziyaret sonrası  İnce Medya Grup'u ve İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni, Siyasal İletişimci Necmi İnce CHP Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Dönmez'e tekkür ederek seçim çalışmalarında başarılar diledi.Görüşme sonrası CHP Bursa Mileltvekili Adayı Erkan Dönmez Bursa'nın en uzun soluklu 13 yıldır devam eden ve  siyasi,ekonomi ve iş dunyasi ile ilgili programı olan  İnce Bakış programına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Bursa Yenişehir Ziraat Odası'nda Aktaş yeniden başkan
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Dikkat! Eşinizin cebinden izinsiz para almak boşanma sebebi
Bursa
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey basınla buluştu
Bursa
Bursa'da bir lisede ilginç olay
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Baharın gelişi Osmangazi’de coşkuyla kutlandı
Bursa
Bursa futbolu nereye koşuyor?
Bursa
Yenişehir'de 10 yıllık sorun çözüme kavuşuyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'den Bosnalı kardeşe ziyaret
Bursa
Başkan Bozbey, Bursa Büyükşehirin borcunu açıkladı
Bursa
Yaz aylarının kabusu geri döndü