Kategoriler

YENİŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN HERKESE, “PES!” DEDİRTEN SİNAN ATEŞ VEFASIZLIĞI!

İYİ Parti, Yenişehir Belediye Meclisi toplantısında, Şehit Doç. Dr. Merhum Sinan Ateş’in aziz hatırasını yaşatmak amacıyla; adının bir cadde, park ya da bir sosyal tesise verilmesini istedi. MHP'li başkan ve üyeler kabul etmedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı Ercan Özel, “Şehidimize karşı yapılan bu vefasızlık doğrusu hepimize pes dedirtti” şeklinde konuştu.
Ercan Özel’in İYİ Parti Yenişehir İlçe Teşkilatı adına yaptığı açıklama aynen şöyle:

“Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in uğradığı menfur bir silahlı saldırı sonucunda şehit edilmesinin acısını bizler hala üzerimizde yaşarken, Yenişehir Belediyesi'nin şehidimize karşı yapmış olduğu bu vefasızlık pes dedirtti.
İYİ Parti olarak bizler; gelen yoğun talepler üzerine, Mayıs ayı Belediye meclis toplantısında, vatanına milletine sadakatle bağlı örnek bir Türk Milliyetçisi olan Şehit Doç. Dr. Merhum Sinan Ateş’in aziz hatırasını Yenişehir ilçemizde yaşatabilmek için belediyemizin uygun göreceği büyük bir caddeye, park’a ya da bir sosyal tesise Doç. Dr. Şehit Sinan Ateş isminin verilmesi konusunda ki önergemiz, MHP'li belediye başkanı tarafından kabul edilmeyerek, yazılı olarak cevaplanmasına diyerek adeta sümen altı yapıldı.
Şehidimizin kitabını dağıttıkları için Türk Milliyetçileri gözaltına alınsa da, Yenişehir'de Sinan Ateş stickerlarını yırtıp atsalar, direklerden ismini sökseler de, evlatları Bengisu ve Banu Çiçek'in akan gözyaşları için bizler Sinan Ateş için adaleti tesis edeceğiz.
Sinan Ateş için adalet arayan değerli eşine, evlatlarına ve sevenlerine bizler İYİ Parti olarak  söz veriyoruz. Bugün engellense de yarın, Yenişehir'de Doç. Dr. Şehit Sinan Ateş ismini yaşatarak, aziz hatırasına sahip çıkacağız. Kim oldukları tespit edilen Sinan Ateş'in katillerinden ve azmettiricilerinden, şart olsun, and olsun, yemin olsun ki bunun hesabını soracağız.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Minteks Sanat’tan vefa dolu gösteri
Bursa
24 Kez Görüntülendi.
Atış Yapı iflastan kendini kurtarabilecek mi?
Gündem
7 Kez Görüntülendi.
KFA Fuarcılık Yılın İlk Yarısında Güçlü Organizasyonlarıyla Küresel Fuarcılığa Yön Verdi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Deprem Riski Altındaki Bursa İçin Mehmet Atmaca’dan İçişleri Bakanlığı’na Soru Önergesi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te 4-6 Yaş Ücretsiz Yaz Okulları Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik Belediyesi’nden Umurbey’e Asfalt Hamlesi
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Kamu Malları Satılarak İznik’in Geleceği Karartılıyor!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Taban Kemalpaşa Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’IN MİLLİ GURURU YUSUF İSLAM KARA AVRUPA İKİNCİSİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da körfez seferleri 5 Temmuz’da başlıyor