Kategoriler

Bursa’da Bakan Faruk Çelik sevgisi yollara taştı

14 Mayıs seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Artvin'den milletvekili seçilen Tarım Gıda ve Hayvancılık eski Bakanı Faruk Çelik, gece yarısı döndüğü Bursa’da yüzlerce araçlık araçlık konvoyla karşılandı ve duygu dolu anlar yaşandı.

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçimlerinde sonuçlar netleşirken, Artvin’de AK Parti’den milletvekili seçilen Faruk Çelik, İstanbul İzmir otobanı Kuzey gişelerinde 500 araçlık konvoyla karşıladı. Çelik’e gece yarısında sürpriz yapan partililer yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşların tulum ve meşalelerle kutlamaları renkli görüntülere yol açarken, o anlar kameralara yansıdı.

Duygulu anlar yaşadığını belirten Faruk Çelik, “Uzun süredir siyasetin içerisindeyim. Siyasete Bursa’da başladım ve 3 dönem Bursa’da milletvekilliği yaptım. Çeşitli adaylıklarım oldu. Daha sonra 2 dönem Şanlıurfa milletvekilliği yaptım ve bu dönemde doğduğum yer olan Artvin’e görevlendirildim. Seçimin netleşmesiyle milletvekilliğini kazandığımız ortaya çıktı. Neticeyi aldıktan sonra İstanbul’a geldik. Doğrusu böyle bir karşılamadan haberim yoktu. Hatta gecenin geç saatinde hiç aklıma gelmeyecek olan bir tabloyla karşılaştım. Doğrusu şaşırdım ve duygulandım. Bursa’da tabi çok emeğimiz var. Siyaset içerisinde yoğun süreçler yaşadık. Birçok kişiye katkımız her alanda oldu. Vatandaşların bu vefalı davranışlarından dolay çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.i

Çelik k, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen destekçilerini kırmazken, gece yarısı gitmiş olduğu bir mekanda tatlı yedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Gemtaş’ta yönetim belli oldu
Bursa
İnegöl Hayvan Pazarı 27 Mayıs'ta kapılarını açıyor
Bursa
Bursa’da kamuya ait caddelerden alınan otopark ücreti kaldırılacak mı?
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
TOFAŞ Bahçeşehir Koleji’ne konuk oluyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa LÖDER'in çocuk şenliği
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Nilüfer Belediyespor Kulübü’nün yeni başkanı Muharrem Or
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BEBKA, Eskişehir'de kadın kooperatiflerini bir araya getirdi
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, unutulanları yaşanır kılıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa'da çocuklar hayallerindeki meslekleri resmettiler
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Kros nefesleri kesti