Kategoriler

YSK'DAN GEMLİK KARARI

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Gemlik İlçe ve Bursa İl Seçim Kurullarının hukuka aykırı verdiği Gemlik’teki 169 sandıkta 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için kullanılan geçersiz oyların yeniden sayılması kararlarını İPTAL etti.

Bilindiği üzere, AKP'nin başvurusunu kabul eden Gemlik İlçe ve Bursa İl Seçim kurulları, ilçedeki 169 sandıkta 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için kullanılan geçersiz oyların yeniden sayılmasına karar vermişti.

CHP hukukçuları konuyu YSK'ya taşıdı. Yüksek Seçim Kurulu, Gemlik İlçe ve Bursa İl Seçim Kurullarının herhangi bir somut delil ve gerekçesi olmayan itirazları reddetmesi gerekirken kabul ettiğine karar vererek, İlçe ve İl Seçim Kurullarının kararlarını İPTAL etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU BTSO ÜYESİ VE BURTOM SAĞLIK GRUBU SAHİBİ UZM.DR. EROL KILIÇ OLDU!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Osmangazili judocudan Avrupa Judo Kupası’nda bronz madalya
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden yol seferberliği
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: “Sadece bugünü değil, yarınları da düşünerek hareket ediyoruz”
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi'nden İşletmelere Çağrı; Hibe Desteği Takibi Belediyenizden
Gündem
2 Kez Görüntülendi.
KRT'DE NECMİ İNCE İLE ZİRVEDEKİLER KONUĞU AV. ARİFE TUĞBA ÇETİNKAYA ERÇELİK OLDU!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kestel’den Sırbistan’a Tarım Diplomasisi: Ahududu Üretiminde Uluslararası İş Birliği Adımı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
38. Uluslararası Kültür Sanat Festivali Açılış Programlarıyla Başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de emeklilere özel yeni buluşma noktası
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
OBAM’da özel bireyler sanat ve müzikle buluştu