Kategoriler

GENÇLER ‘DOĞA’ İÇİN YÜRÜDÜ

Yıldırım Belediyesi Değirmen Gençlik İyilik Hareketi gönüllüleri, Zeyniler’de düzenledikleri yürüyüşün ardından bölgede 200 kilogram atık topladı.

Yıldırım Belediyesi Değirmen Gençlik İyilik Hareketi Gençlik Haftası kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Zeyniler Su Yolu bölgesindeki 4, 5 kilometrelik parkurda Yıldırım’ın doğal zenginliklerin ve yeşilin binbir tonunu deneyimle imkânı bulan katılımcılar dönüş yolunda ise bölgedeki çöp topladı. Plastik atıktan otomobil parçalarına, kıyafetten ev eşyasına 200 kilogram çöp toplayan gençler, duyarlılık çağrısı yaptı.

FARKINDALIK OLUŞTURUYORUZ

Yıldırım’ın tarihi, kültürel, doğal zenginlikleri sadece Bursa'nın değil Türkiye’nin değeri olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bu değerleri paylaşmak kadar korumanın da çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bundan dolayı 4 yılı aşkın süredir doğa yürüyüşleri düzenleyerek bir farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Değirmen Gençlik İyilik Hareketi gönüllülerimiz de bu minvalde bir etkinliğe imza attı. Kendilerini kutluyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den ‘Engelsiz Bursa Buluşması’
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa Öğretmen Akademileri Gastro İnegöl Mutfağına Misafir Oldu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’da ‘özel askerler’ için kına eğlencesi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
6 ASIRLIK GELENEK YILDIRIM’DA YAŞATILIYOR
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Nâzım Hikmet anısına sempozyum
Ülke
SARSILMAZ, milli gücü ve küresel vizyonuyla İspanya’da
Dünya
2 Kez Görüntülendi.
YURTDIŞINDA YATIRIM YAPARKEN NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR?
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Kitapsız Bir Nesil Yetişiyor!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
MİT suçüstü yakaladı! Sahte baz istasyonu kurmaya çalıştılar
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Sağlık Bakanlığı kolları sıvadı