Kategoriler

HİSARTEPE’DE ULAŞIMIN KALİTESİ GEMLİK BELEDİYESİ İLE ARTIYOR

Gemlik Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında yaptığı çalışmalarla vatandaşların sorunlarını çözerken, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Gemlik genelinde yol yapım, tamirat ve yama gibi aralıksız devam ettiğini ifade etti.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin Hisartepe Mahallesi’nde bulunan 242 no’lu sokakta sıcak asfalt serim çalışması yaparak, hem Gemlik Adliyesi’ne gidecek olan hem de bölgede oturan vatandaşların ulaşım kalitesini arttırdı.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan Gemlik Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla ilçenin sorunlarını çözmeye devam ettiğini ifade ederken, “Geçmiş yıllarda bu yolda iki araç güçlükle geçebiliyordu. Artık araç trafiğinin rahatlıkla akabileceği şekle getirdik” dedi.

Şu anda Gemlik’in Kurşunlu, Manastır, Hisartepe gibi ilçenin farklı noktalarında yol yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Sertaslan, Gemlik Belediyesi’nin ilçedeki yurttaşların daha konforlu ulaşımı için çalışmalarının süreceğini söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Kardelen Kültür Evi ve üretim tesisine anlamlı ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Altın Karagöz dans ekiplerinden Başkan Bozbey’e ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Uluslararası Bursa Festivali'nde klasik müzik gecesi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın, Kırcaali Mahallesi sakinleriyle buluştu
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi herkese eşit hizmet için çalışıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Altın Karagöz Halk Dansları heyecanı Bursa’yı sardı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den ‘Yas-ı Matem’ konseri
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa Karacabey’de orman yangını: 500 dönüm zarar gördü
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa-İzmir BİK bölge müdürlüklerinde görev değişimi