Kategoriler

TÜRKOĞLU VE TOKTAŞ TBMM MESAİSİNE HAZIR

İYİ Parti Bursa Milletvekilleri Selçuk Türkoğlu ve Hasan Toktaş, TBMM’de kayıtlarını yaptırarak Meclis’e adımlarını attılar. Yarın yapılacak yemin töreniyle resmi mesaileri başlayacak olan Türkoğlu ve Toktaş, “Omuzlarımıza yüklenen sorumluluğumuzun bilincinde olarak, görevimizi layıkıyla yapacağız” dediler .

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen seçimde İYİ Parti’den 28. Dönem Bursa Milletvekili seçilen Selçuk Türkoğlu ve Hasan Toktaş, TBMM’de kayıtlarını yaptırarak Meclis’e adımlarını attılar. Yarın yapılacak yemin töreniyle resmi mesaileri başlayacak olan Türkoğlu ve Toktaş, “Omuzlarımıza yüklenen sorumluluğumuzun bilincinde olarak, görevimizi layıkıyla yapacağız” dediler.

Genel seçimlerin sonuçlanması ile beraber 28. Dönemde mecliste Bursa’yı temsil edecek olan Türkoğlu ve Toktaş, ülkeye ve millete hizmet ideallerini Yüce Meclis çatısı altında sürdürecek olmaktan onur duyacaklarını dile getirdiler. 
Meclis’teki kayıt işlemleri sonrasında bir açıklama yapan Bursa Milletvekilleri Selçuk Türkoğlu ve Hasan Toktaş, “Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmek ve bizlere güvenen halkımıza mahçup olmamak için her türlü fedakarlığı göstereceğiz” dediler. 
Türkoğlu ve Toktaş, “Milletimizin teveccühüyle şahsımıza takdir edilen Bursa Milletvekilliği mazbatamızı TBMM’ye teslim ettik ve kaydımızı yaptırarak rozetlerimizi taktık. Üzerimize yüklenen büyük sorumluluğun farkındayız. Ülkemize, Bursamıza, Milletimize hizmet yolundaki mücadelemizi, bundan böyle Yüce Meclis çatısı altında, daha da artan bir heyecanla sürdüreceğiz. 
Öncelikle Bursa’nın merkezi idareden hak ettiği hizmeti fazlasıyla alması için çalışacağımızı ve şehrimizi Ankara’da sahiplenmek için elimizden gelen çabayı göstereceğimizi belirtmek isteriz. 
Ülkemizde tam demokratik parlamenter sistemin yeniden tesisine yönelik gayretimiz, her daim önceliğimiz olacak. Asli görevimiz de en önemli değerimiz Atalarımızın bizlere emaneti, Güzel Vatanımız Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak olacaktır. 
Yüce Allah’a bu kutsal görevi bizlere layık gördüğü ve nasip ettiği için hamdediyoruz. Başta Kıymetli Ailelerimiz, siyaset saflarında yan yana mücadele ettiğimiz tüm ilçe başkanlarımız, İl Başkanımız, dava arkadaşlarımız ile tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Rabbimiz utandırmasın…” dediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Osmangazi Belediyesi Bursa Uludağ Üniversitesi’yle protokol imzaladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den üniversite adaylarına sınav provası
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
YEŞİL BURSA RALLİSİ 49. KEZ START ALACAK
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir zabıtasından çocuklara trafik eğitimi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Bilal Macit BTSO'nun proğramına katıldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa’nın güzelliklerini ‘Engelsiz tur’ ile tanıdılar
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Mobilya üretiminde nisan rüzgarı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Yıldırım Ticaret MTAL’de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Düzenlendi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Yeşilova Otomotiv, “Gümüş Yıldız” Ödülüyle Onurlandırıldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
ZİRVEDEKİLER programının bu haftaki konuğu İş İnsanı BAYRAM KAZANCI olacak!