Kategoriler

Gökhan Dinçer'e Kumyaka ve Tirilye'de coşkulu karşılama

Bursa'nın Mudanya ilçesinde gittiği her yerde coşkuyla karşılanan Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, Kumyaka ve Tirilye mahallelerinde de yoğun ilgiyle karşılandı.

Cumhur İttifakı AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, seçim çalışmaları kapsamında Kumyaka ve Tirilye'de vatandaşlarla buluştu.

Her gittiği bölgede yoğun ilgiyle karşılanan Gökhan Dinçer, Tirilye'ye meşaleler ve tezahüratlar eşliğinde giriş yaptı. Bölgenin sorunlarına hakim olduğunu belirten AK Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Gökhan Dinçer, "Birlikte sorunları tespit edip, çözüm yollarını birlikte bulacağız" dedi.

"Mudanya'da 110 bin kişilik bir aile olacağız" diyen Gökhan Dinçer, "Ben büyüklerimizin evladı, küçüklerimizin abisi olacağım. Köylerimizin, mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre yatırımlar yapacağız. Mudanya'daki tüm sorunlarla ilgili kendimizi sorumlu adledeceğiz. Belediye'yi tek başımıza değil, ekibimizle yöneteceğiz. İletişimi en üst seviyede tutup doğrudan iletişim kurulabilen bir sistem oluşturacağız" diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te 6. Uluslararası Karate Turnuvası Başlıyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nden Duygulandıran Mesaj: “Hz. Muhammed (Sav)’e Can Feda”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA’DA TRAFİK DÜZENLEMESİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Belediye personeline hayat kurtarmaya yönelik seminer
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Öğrencilerin heyecanla beklediği yaz okulu başlıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Kestel’de Su Kaynakları ve Tarımsal Kalkınma İçin Önemli Toplantı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE SANATIN HER RENGİ YAŞANIYOR
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Çevre Düzeni Planı, ortak akıl ile şekilleniyor
Bursa
13 Kez Görüntülendi.
MAZHAR-FUAT’TAN BURSA’DA ZAMANI DURDURAN KONSER
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa İtfaiyesi’nden 183 bin öğrenciye yangın güvenliği eğitimi