Kategoriler

Başkan Bozbey, makam araçlarını satışa çıkardı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önceki dönem belediye başkanının kullandığı makam araçlarını satışa çıkardı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önceki dönem belediye başkanının kullandığı makam araçlarını satışa çıkarttıklarını açıkladı. Mercedes S400 marka aracın tahmini değeri yaklaşık 6 milyon 600 bin TL iken, Wolkswagen Caravella 4x4 VİP aracın tahmini değeri ise yaklaşık 2 milyon 300 bin TL civarında.
Başkan Bozbey, önceki dönemde kullanılan makam araçlarının satışlarıyla ilgili olarak, “Gereksiz harcamaların önüne geçmek, belediyemizin bütçesine katkıda bulunmak amacıyla bu araçların satışı için ihaleye çıkmaya karar verdik. Kendi kurumumuz ve diğer kurumlarda çalışanlara örnek olmamız gerekiyor. Bursa’mızı gülümsetme hedefimiz için ilk olarak israfa son vereceğimizi tüm hemşehrilerimizin bilmesini istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
21 Haziran'da dünya İznik'i dinleyecek
Bursa
İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk TÜRKOĞLU: “8 Yıldır Bitmeyen Doğancı Tüneli, Yandaşa Açılan Rant Tüneline Dönüştü!”
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi Belediyesi'nden ilçeye yeni spor tesisi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Basketbol sahalarını güzelleştirecek tasarımlar belli oldu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi ilçeye yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
DSÖ Sağlıklı Şehirler Ağı Toplantısı Bursa'da Başlıyor
Bursa
8 Kez Görüntülendi.
Bursa Maarif Halk Dansları Topluluğu Sakarya’da Düzenlenen Maarif Halk Dansları Şenliğine Katıldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
"İznik: Tarihin Ev Sahibi Sergileri” ziyarete açılıyor
Bursa
Sinekle mücadele yaz aylarında da hız kesmiyor
Bursa
Bursa Yuvam'da 'Babalar Günü'ne özel etkinlik