Kategoriler

Başkan Mustafa Bozbey, koltuğunu geleceğin başkanlarına devretti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak 7. sınıf öğrencileri Duru Tuna ve İlke Ormancı’ya devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, geleceğin ülke ve kent yöneticileri başkanlık koltuklarını devraldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de koltuğunu Dilek Özer Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri Duru Tuna ve İlke Ormancı’ya devretti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen devir teslim töreninde, geleceğin başkanlarına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yıldız, okul müdürü Tayfun Şahin, sınıf öğretmenleri ve aileleri de eşlik etti.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’den görevi teslim alan Duru Tuna, ilk yapmak istediği hizmetin daha çok kütüphane açmak olduğunu söyledi. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Şafak Baba Pala’yı telefonla arayan Tuna, Bursa’nın her semtinde kütüphane açılmasını istediğini dile getirdi. Daha sonra BURFAŞ Genel Müdürü Erhan Pınar’ı telefonla arayan geleceğin başkanı, BURFAŞ Kafe’lerin de kentin her bölgesinde çoğaltılması talimatını verdi.
Daha sonra başkanlık koltuğuna oturan İlke Ormancı ise verimli Bursa Ovası’nın tarıma açılmasını istediğini belirtti. Üniversite öğrencilerine daha fazla yurt imkanı sağlanmasını da isteyen Ormancı, Bursa Yuvam’ın da sayılarının artırılması gerektiğini dile getirdi. Tarım Peyzaj AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın Saldız’ı telefonla arayan Ormancı, fidan dikme etkinliklerinin artırılmasını talep etti.



Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiğini söyledi. Dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Bozbey, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öngörüsüdür. ‘Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir’ demiş, milletine güvenmiştir. Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün. Atatürk, ‘Milletin bizi yönlendirmesi lazım. Milletin dediği bizim için önemlidir, geçerlidir’ demek istemiş. Yarının gençleri olan sizlere de emanet etmiş" ifadeleri ile çocukların bayramını kutladı.

Program sonunda geleceğin başkanları Duru Tuna ve İlke Ormancı, Başkan Mustafa Bozbey’e çiçek takdim ederken, Başkan Bozbey ise öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi’de Uluslararası Balkan Festivali renkli görüntülerle start aldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ÇOCUKLARA AFETE HAZIRLIK EĞİTİMİ
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN YILMAZ ÜRETEN KADINLARLA BULUŞTU
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl’de Zabıta Çiçekçileri Mercek Altına Aldı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, İki Ayrı Bakana Çifte Soru Önergesi Verdi:
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
İnegöl Belediyesi’nde Yeni Personellere Oryantasyon Eğitimi Verildi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
BURSA BÖLGESEL TURİST REHBERLERİ ODASI ÜYESİ REHBERLER İNEGÖL’ÜN DOĞASINI KEŞFETTİ
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
A Parti Bursa: Çözüm Hal Yasası değil birlikte üretim!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
BTSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gemlik’te 30 Ağustos Coşkusu Üç Gün Sürecek