Kategoriler

Samsun’da heyelan faciası! Baba ve 2 kızı hayatını kaybetti

Samsun’un Canik ilçesinde bir oto yıkamada meydana gelen heyelanda baba Adem Kaya ve iki kızı hayatını kaybetti, anne Çiğdem Kaya yaralı olarak kurtarıldı. Soruşturma başlatıldı.

Samsun’un Canik ilçesinde, 27 Nisan 2025 akşamı saat 23.20 sıralarında Samsun-Ordu kara yolunda bir alışveriş merkezinin yanındaki oto yıkama parkında heyelan meydana geldi. Akaryakıt istasyonunun yakınındaki alanda yaşanan toprak kayması ve kaya düşmesi sonucu 4 kişilik bir aile göçük altında kaldı.

Olay yerine AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Anne Çiğdem Kaya (31) yaralı olarak kurtarılıp Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alındı. Ancak baba Adem Kaya ve çocukları Ayla Kaya (7) ile Açelya Lina Kaya (5) hayatını kaybetti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığını, bir Cumhuriyet Başsavcıvekili ve bir savcının görevlendirildiğini açıkladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi Belediyesi'nden ilçeye yeni spor tesisi
Bursa
Basketbol sahalarını güzelleştirecek tasarımlar belli oldu
Bursa
Osmangazi Belediyesi ilçeye yeni bir spor tesisi daha kazandırıyor
Bursa
DSÖ Sağlıklı Şehirler Ağı Toplantısı Bursa'da Başlıyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Maarif Halk Dansları Topluluğu Sakarya’da Düzenlenen Maarif Halk Dansları Şenliğine Katıldı
Bursa
"İznik: Tarihin Ev Sahibi Sergileri” ziyarete açılıyor
Bursa
Sinekle mücadele yaz aylarında da hız kesmiyor
Bursa
Bursa Yuvam'da 'Babalar Günü'ne özel etkinlik
Bursa
YILDIRIMLI MİNİKLERİN MEZUNİYET SEVİNCİ
Bursa
13 Kez Görüntülendi.
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKANI BURSA`DA!