Kategoriler

TİCARET BAKANLIĞI’NDAN AVM’LERE KEP ZORUNLULUĞU

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan yeni düzenlemeyle AVM’ler, kiracılarla paylaşmak zorunda oldukları ortak gider belgelerini Bakanlığa, KEP (Kayıtlı Elektronik Posta) üzerinden iletmekle yükümlü hale geldi. TÜRKKEP’e göre, şu an için Bakanlık ve AVM yönetimlerini kapsayan bu düzenlemenin, önümüzdeki dönemde AVM yönetimleri ile kiracılar arasındaki belge paylaşımlarında da hayata geçirilmesi bekleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, TÜRÇEV tarafından düzenlenen 2025 Yılı Mavi Bayrak Ödül Töreni'nde; yüzme suyu kalitesi, çevre yönetimi, can güvenliği ve çevre eğitimi gibi kriterleri karşılayan, çevre bilinciyle sürdürülebilir turizme katkı sağlayan 577 plaj, 29 marina, 18 turizm teknesi ve 8 bireysel yata Mavi Bayrak ödülleri takdim edildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi de Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla yürüttüğü çalışmalar sonucunda ‘Mavi Bayrak 2024 En İyi Çevre Eğitim ve Bilinçlendirme Etkinlikleri Ödülü’ne layık görüldü. Antalya’da düzenlenen programda, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ödülünü, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Direkçi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Direkçi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in vizyonu doğrultusunda çevreye duyarlı çalışmalara büyük önem verdiklerini söyledi. Bu kapsamda toplumda temiz çevre bilincinin oluşması için yoğun eğitim ve bilinçlendirme faaliyetleri sürdürdüklerini belirten Direkçi, TÜRÇEV tarafından verilen ödülün de bunun bir karşılığı olduğunu ifade etti. Sürdürülebilir ve çevreci bir anlayışla hizmetleri sürdürerek örnek gösterilen bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini dile getiren Direkçi, ‘yeşil, beyaz, mavi şehir’ hedefine doğru güvenli şekilde ilerlediklerini anlattı.
 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
19 Kez Görüntülendi.
OSMANGAZİ BELEDİYESİ'NDE BASIN MÜDÜRÜ SÜLEYMAN ÇAVLI KRİZİ!
Bursa
Anahtar Parti, BESOB'ta esnafın sorunlarını konuştu
Bursa
Nurettin Topçu'ya vefa
Bursa
NAİM SÜLEYMANOĞLU SPOR KOMPLEKSİ’NDE HALTER RÜZGARI
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da 'Marmara Denizi'nde Müsilaj ile Mücadele' toplantısı
Bursa
YILDIRIM ‘AİLE İÇİN YÜRÜDÜ
Bursa
YUNUSELİ SPOR TESİSİ TEMEL ATMA TÖRENİ
Bursa
İnegöl Belediyesi’nden Gençlere Destek: “Hayaline Belediyen İle Koş”
Bursa
21. TÜRSAK ÇOCUK FİLMLERİ FESTİVALİ'NDE HEYECAN TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Bursa
CarrefourSA’dan Bursa’ya Güçlü Yatırım