Kategoriler

İnegöl Belediyesi Eskiyen Çocuk Parklarını Yeniliyor

İnegöl Belediyesi, Osmaniye Mahallesi Karlıova Sokakta kullanım ömrünü tamamlamış ve eskimiş çocuk oyun alanını yenileyerek yeniden hizmete sundu.

Bir yandan yeni yeni çocuk oyun alanlarını şehre kazandıran İnegöl Belediyesi, bir yandan da kullanım ömrünü tamamlamış ve eskimiş çocuk parklarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Osmaniye Mahallesi Karlıova Sokakta bulunan çocuk oyun alanı Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından bakıma alındı. Zemininden oyun gruplarına kadar yenilenen park yeni haliyle mahalle sakinleri tarafından da beğeni topladı.

AĞUSTOS AYI İTİBARİYLE TAMAMLANDI

İnegöl Belediyesi’nden çalışmaya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “170 m2 alana sahip çocuk oyun alanında yapılan revize çalışmasıyla zaman içerisinde yıpranan çocuk oyun alanı zeminine karo kauçuk döşeme yapılarak revize edilmiştir. Deforme olan oyun grubu ekipmanları yerine yeni ve ilave ekipmanlar kurularak park alanı tamamen yenilenmiştir. Osmaniye Mahallesi Karlıova Sokak park uygulamamız Ağustos ayı itibari ile bitmiştir. Revize park uygulamasının belediyemize maliyeti yaklaşık 570 bin TL’dir.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
YAVUZSELİM’E ÇOK FONKSİYONLU PAZAR YERİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’nın çalınan tarihi nerede?
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Kaçak Yapıyla Mücadele Sürüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
TÜRKİYE-KIRGIZ CUMHURİYETİ KARDEŞLİĞİ BURSA'DA PERÇİNLENDİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Türkiye'ye öncü 'Bursa Taksi' yollarda
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Çiftçiye destek ve doğaya saygı Bursa'ya ödül getirdi
Gündem
5 Kez Görüntülendi.
MANŞETX GAZETESİ'NİN BURSA VE ANKARA'NIN AĞUSTOS SAYILARI ÇIKTI!
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa'da TRESGED'den Vali Ayyıldız'a ziyaret
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
GESİAD'dan Bursa Valisi Ayyıldız'a 34. yıl ziyareti
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden velilere özel kitap atölyesi