Öne Çıkanlar Engelsiz Bursagaz sungurlu Sanat Kıyak
banner13

Ağaçkakan'ın yeni teklisi “Kesin Şamatayı” Kliplendi!

Geçtiğimiz Cuma günü yayımlanan “Kesin Şamatayı” şarkısına eşlik eden klibin yönetmenliğini Tuğçe Kep üstlenirken klibin hikayesi Eren Karatepe imzası taşıyor. Oyuncu Baran Akbulut’un da bulunduğu klip, anne ve babasının arasındaki olumsuz ilişkiden etkilenen bir çocuğun bakış açısını yansıtıyor.

Altyapısında elektronik müzik ilhamını hissettiren şarkı, etnik flüt sesleri ve arasında kaybolacağınız sözleri ile dinleyiciyi kendi dünyasına çekiyor. Ağaçkakan, “Kesin Şamatayı” teklisinde, deneysel söz yazarlığı ve farklı müzik türlerini harmanlamasıyla kendi müzikal kimliğini ortaya koyuyor.

Ankara'da doğup Samsun'da büyüyen, Eskişehir'de M4NM'i kurduktan sonra İstanbul'da yaşamaya başlayan Burkay Yalnız'ın solo projesi Ağaçkakan, 2013 ve 2014'te yayımladığı EP’lerin ardından 2017 yılının Eylül ayında M4NM bünyesinde “A Naşkvit” isimli ilk LP’sini müzikseverlerle paylaştı. Müzikseverlerden büyük beğeni topladığı “İhtiyar” adlı teklisini ise Haziran ayında Epic Istanbul etiketiyle yayımlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.