Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

EFSANE GRUP _MOZAİK_ 35 YIL SONRA AYNI KADRO İLE SAHNEYE ÇIKIYOR

Çeşitli kültürlerinden şarkıları ve baladları kendine özgü çok sesli vokal düzenlemeleriyle söyleyerek müzik hayatına başlayan Mozaik 4 Ekim Perşembe gecesi “Burada Müzik Var” etkinlikleri kapsamında Moda Kayıkhane’de seyircisiyle buluşacak.

"Caz-rok" ve "rok füzyon" olarak anılan, alışılmadık şekilde beş bestecisiyle hem şarkı, hem de enstrümantal müzik yapmış olan kült grup Mozaik, 2014'te yayımladığı 6 CD'lik Külliyatalbüm kutusunun ardından yıllar sonra ilk defa “Burada Müzik Var’da” çalacak. Mozaik konserinde ağırlıkla "Ölümden Önce Bir Hayat Vardır" repertuarında yer alan parçalarıyla birlikte Ardından(1985)Çook Alametler Belirdi(1988) ve Plastik Aşk(1990) albümlerinden de örnekler verecek.

2 Muhteşem Konser Daha Var

4 Ekim gecesi ayrıca Senem Demircioğlu ve İklim Tamkan ile birlikte Jehan Barbur da sahne alacak. Yolları ilk olarak Avusturya’da müzik eğitimi aldıkları yıllarda kesişen Senem Demircioğlu (vokal) ve İklim Tamkan (piyano) ikilisine sahnede Erdem Akça (çello) ve Furkan Bilgi (klasik kemençe) ile birlikte sürpriz konukları da eşlik edecek.

Gecenin final sahnesinde ise şarkıları bugüne kadar birçok dizi, sinema filmi ve tiyatro oyununda kullanılan Jehan Barbur olacak. Jehan Barbur, yeni çıkan maxi-single ve albümlerinden sevilen şarkılarını dinleyicisiyle paylaşacak.

“Burada Müzik Var” etkinlikleri kapsamında bu muhteşem konserleri izlemek için biletler .com ve etkinlik günleri kapı girişlerinden temin edilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.