Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

En eğlenceli kış etkinliği Red Bull Kar Havuzu bu sene film oluyor

Red Bull Kar Havuzu film çekimleri sınırlı sayıda yarışmacı ve jüri katılımıyla gerçekleşecek. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşecek çekimler; seyirci katılımı olmadan düzenlenecek. Yarışma bu seneye özel olarak filme alınacak ve ileri bir tarihte yayınlanacak. Birbirinden eğlenceli anlara sahne olacak filmde, yarışma katılımcıları eğlenceli kıyafetler ve ekipmanlarla önce kayak yapacak, ardından rampadan buz gibi suya atlayacak. Red Bull Kar Havuzu’nun yarışmacı ve jüri koltuğunda oturacak isimler ise çok yakında açıklanacak. 

2 ŞANSLI RED BULL TÜRKİYE INSTAGRAM HESABI TAKİPÇİSİNE RED BULL KAR HAVUZU’NDA JÜRİ OLMA FIRSATI

Katılımcıların ünlü isimlerden oluşturulacağı Red Bull Kar Havuzu 2021’de; 90 metrelik pistte kayarak buz gibi suyla buluşmadan önce en yaratıcı atlayışı gerçekleştirecek isimleri değerlendirecek jüride, 2 şanslı Red Bull Türkiye Instagram hesabı takipçisi de yer alacak. Red Bull Kar Havuzu 2021’in ünlü katılımcılarını yaratıcılık-performans ve atlayış mesafesine göre ‘En iyi ben değerlendiririm’ diyen şanslı 2 kişi, Red Bull Türkiye Instagram takipçileri arasından belirlenecek. Bu heyecana ortak olmak isteyenler, Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edecek, hesapta paylaşılacak videoyu yorumlarda puanlayacak ve etiketlediği arkadaşıyla beraber jüri olmak için şansını deneyecek. Red Bull Türkiye hesabından açıklanacak 2 kişi yarışmada vereceği puanla Red Bull Kar Havuzu 2021’in kazananını belirleyen isimler arasında yer alacak. Red Bull Kar Havuzu’na daha fazla bilgi Kar Havuzu/Redbull.com adresinde.

En son 2019 yılında Kayseri’de düzenlenen Red Bull Kar Havuzu bu zamana kadar birçok ünlü ismi ağırlamıştı. Son dönemin sevilen genç oyuncularından İlayda Akdoğan, Müge Boz, Youtuber’lar Buğra Akpınar, Alper Rende, Mervan Tepelioğlu da kendini serin sulara bırakmıştı. Birbirinden renkli ve cesur katılımcıların yarıştığı Red Bull Kar Havuzu’nda ilk 3’e giren takımlar ve en özgün kostüme sahip takım ödüllendirilmişti.

RED BULL KAR HAVUZU HAKKINDA

Eğlence temalı bir organizasyon olan Red Bull Kar Havuzu, bu zamana kadar Uludağ ve Erciyes Kayak Merkezleri’nde 5 kez gerçekleştirildi. Dünya çapında Red Bull Jump and Freeze olarak bilinen yarışmada katılımcılar snowboard veya kayak ekipmanlarına ek ekipman kullanabiliyor. Pistte kayarak rampadan atlayabilecek her malzemeyi kullanabiliyor. Kostümlerin yanı sıra yarışmacıların atlayışlarının da yaratıcı olması bekleniyor. Rampadan önce 90 metre uzunluğundaki kayak pistinde yarışan katılımcıların atlayış sonrası düştükleri havuz ise 15x7 metre ebatlarında ve yaklaşık 150 cm derinlikte.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.