Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

KENAN DOĞULU’YA GENÇ HAYRANINDAN SÜPRİZ HEDİYE

Doğulu konsere "İlk Adımı Sen At" şarkısıyla başladı. Repertuarı ve performansı ile büyük alkış alan Kenan Doğulu, unutulmayacak İzmir gecelerinden birine imza attı. Kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına gece boyunca adeta bir müzik şöleni yaşatarak 25 yıllık profesyonel sanat kariyerindeki iz bırakan şarkılarını seslendiren başarılı sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra Boş Sayfa, Yosun, Vay Be, Dansa Kaldır gibi yeni parçaları da sevenleriyle birlikte hep bir ağızdan söyledi.

İzmirliler'in yoğun ilgi gösterdiği konserde büyük küçük herkes gece boyunca tüm şarkılara coşkuyla eşlik etti. Doğulu sahneden sevenlerine seslenerek’ Bu gece bizleri burada yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz İzmir… Alkışlayanların elleri dert görmesin, gürültü yapanların aşk hayatları daha iyi olur inşallah’ diyerek tebessüm ettirdi.

Öte yandan ünlü sanatçı konserin sonlarına doğru genç bir hayranın süprizi ile karşılaştı. Genç hayranı sahne önüne gelerek Doğulu’ya kolyesini hediye etti. Başarlı sanatçı sahne önünde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranları kırmayarak beraber hatıra fotoğrafları çektirdi. Konser finalinde kesilmeyen alkışlar üzerine Kenan Doğulu tekrar sahneye çıkarak ’Pamuk’ ve ‘Issız Ada’ şarkılarını bir kez daha seslendirdi. Finalde İzmirli müzikseverlerin yoğun isteği üzerine seyircilerle hep bir ağızdan ‘İzmir Marşı’ nı seslendiren Kenan Doğulu, alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21