Öne Çıkanlar Yankı futbol BUSİAD Engelsiz Tarihi gün yüzüne çıkarmaya devam edeceğiz

AMERİKAN HASTANESİ DR. GABOR MATÉ’Yİ TÜRKİYE’DE AĞIRLADI

Amerikan Hastanesi bünyesinde bulunan Code Lotus Mindfulness Merkezi, “İyileştir Kendini” mottosuyla fiziksel sağlığın yanı sıra, zihinsel ve ruhsal sağlığa da katkıda bulunacak nitelikteki bütünsel yaklaşımları benimseyip herkesi bilinçli farkındalık konusunda bilinçlendirerek, iyi olma halini aşılamayı hedefliyor. Bu amaçla dünyaca ünlü doktor ve yazarları ağırlayarak etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Code Lotus Mindfulness Merkezi, 19 Eylül 2018 Çarşamba günü Özel Saint Benoît Fransız Lisesi Silüet Salonu’nda dünyaca ünlü konuşmacı ve yazar Dr. Gabor Maté’yi ağırladı. Dr. Gabor Maté, sorunlara kısa ve geçici çözümler bulmak yerine bilimsel verilere, geçmiş vakalara ve kendi deneyimlerine dayanarak, insanların kendilerini iyileştirmelerine ışık tutuyor. Seminerde, çağımızın yoğun stresiyle mücadele eden kişiler için faydalı olabilecek öğretilere yer verildi.

Etkinlikteki ilk oturumda “Biyo-psikososyal Bakış Açısından Sağlık ve Hastalık: Hastalığın Başlamasında Duyguların Rolü” ele alınırken, ikinci oturumda “Beden - Zihin Birliği ve Stresin Doğasını Bilimsel Olarak Anlamak, Hayır Demek: Stresi Uzaklaştırarak Sağlığa Kavuşmak” konuları tartışıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.