Öne Çıkanlar ORHANGAZİ NİLÜFER BELEDİYESİ incemedya Engelsiz Sanat
banner13

Cildinize mükemmel bir dokunuş kazandırın

NV ile kusursuz parlaklık

NV serisi üç temel özelliğiyle cildin kusursuz görünmesine yardımcı olur:

  • Gençleştirici ve besleyici etkisi
  • Değiştirilebilir kapatıcılık yapısı
  • Airbrush püskürtme tekniği

Jeunesse Global'e özel gelişmiş polipeptit teknolojisi cildinizin yeni ve muhteşem parlaklığa kavuşmasına yardım ederek genç bir görünüm elde etmesini sağlar.Ayrıca içeriğindeki aloe vera formülüyle cildi dinlendirir ve besler.

NV BB Perfecting Mist Foundation, tüm cilt tipleri ve tonları için dokuz özel tondan oluşur. Hafiften tam kapatıcılığa kadar değiştirilebilir yapıya sahip NV BB Perfecting Mist Foundation ile hafif etki için bir kez, orta etki için iki kez, tam kapatıcılık içinse üç kez püskürtme yapabilirsiniz. Kullanımı hızlı ve kolaydır.

NV BB Perfecting Mist Foundation airbrush özelliğiyle ince bir tabaka halinde cilde nüfuz eder, kusurları doğal bir şekilde kapatır ve profesyonel bir görünüm verir. Pürüzsüz etkiyi uzun süreli ve kalıcı hale getirir. Su bazlı oluşu nedeniyle cildi yağlandırmaz.

Adım adım görünümünüzü yenileyin

Uygulamaya temiz, nemlendirilmiş cilt ile başlayabilirsiniz. NV saç bantı kullanarak, saçınızı yüzünüzden uzaklaştırabilirsiniz. NV Primer ile cildinizi makyaja hazırladıktan sonra NV BB Perfecting Mist Foundation’i yüzünüze istediğiniz yoğunluğa göre 1, 2 ve 3 kez püskürterek uygulayabilirsiniz. NV, kaşlardan mendille kolaylıkla silinir. Kirpik, göz farı ve dudak bazı olarak kullanmak için kirpiklerin ve dudakların üzerinde bırakabilirsiniz. Sabunlu bez veya makyaj temizleme ürünleriyle rahatlıkla çıkar.

NV serisi 42.5 g (1.5 oz.) için tavsiye edilen satış fiyatı 250,00 TL’dir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.