Öne Çıkanlar İhsaniye Revizyon corona RUMELİSİAD Bursada teleferik ücretlerine zam
banner13

UZMANLAR VATANDAŞLARA KOLON KANSERİNİ ANLATACAK

Kolon kanseri hakkında vatandaşları bilinçlendirmek ve farkındalığı arttırmak amacıyla gerçekleştirilecek sempozyumda Türkiye'nin dört bir yanında görev yapan alanında uzman hekimler bir araya gelecek. 2 oturum halinde düzenlenecek panelde; “Neden kolon kanseri oluruz? Belirtiler varsa nasıl hareket edilmeli? Erken teşhis mümkün mü? Teşhis aldım ne yapmalıyım?” gibi merak edilen birçok sorunun cevabı, konuşmacılar tarafından vatandaşlarla paylaşılacak. Ayrıca son 20 yılda medikal onkoloji tedavisindeki yenilikler, kişiye özel akıllı ilaçlar, yeni cerrahi yaklaşımları ve agresif cerrahi yöntemleri hakkında da çeşitli bilgiler aktarılacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Mehmet Akif Üstüner, kolon kanseri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşların Bursa Şehir Hastanesi’nde düzenlenecek sempozyumu ücretsiz bir şekilde takip edebileceğini belirterek tüm vatandaşları sempozyuma davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22