banner20
Öne Çıkanlar ezcane aşıklık KUTLAMA Sanal İddialar

Virüse Karşı ‘Sosyal’ Mücadele Hız Kesmiyor

Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını Türkiye’de son günlerde tekrar artış gösterirken, Osmangazi Belediyesi küresel salgına karşı mücadelede hız kesmiyor. Belediye ekipleri, ilçe genelinde toplu kullanım alanları başta olmak üzere çalışmalarını aynı hassasiyetle sürdürüyor. Salgının Türkiye’de ilk görüldüğü 13 Mart’tan itibaren yoğun mesai harcayan belediye ekipleri, bir yandan düzenli olarak dezenfeksiyon yaparken diğer yandan ihtiyaç sahibi vatandaşların imdadına yetişiyor. Ekiplerin yürüttükleri çalışmalar vatandaşlar tarafından büyük takdir görüyor.

Osmangazi Belediyesi, korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında 173 bin 451 talep kaydı oluştururken, gelen talepler doğrultusunda bugüne kadar 598 bin 836 noktaya erzak ve çorba dağıtımı ile 65 yaş üstü vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda sosyal yardımda bulundu. Osmangazi Belediyesi ‘Belediyem Benimle” ekipleri, COVID-19 nedeniyle karantinada olan vatandaşların alışveriş ihtiyaçlarına da yardımcı oluyor.

Vatandaşların sağlığı ve huzurunun her şeyden önemli olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Ekiplerimiz vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına gece gündüz demeden tüm taleplere cevap veriyor. Belediye olarak çalışmalarımızı 13 Mart’tan itibaren aynı ciddiyetle sürdürüyoruz. Belediyem Benimle ekiplerimiz, gelen talepler doğrultusunda hizmeti vatandaşımızın ayağına götürüyor. Bu salgın hastalık on buluncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21