Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

GEDİZ ELEKTRİK BASKETBOL TAKIMI LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN SAHAYA MASKEYLE ÇIKTI

İSTANBUL (AA) - Gediz Elektrik Basketbol Takımı, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemi konusunda farkındalık yaratmak için maça ağız maskesi takarak çıktı.

Gediz Elektrik açıklamasına göre, kurumsal şirketlerin çalışanlarından oluşan basketbol takımlarının katılımıyla organize edilen Tek Pota Basketbol Ligi’nin 5. haftasında, Gediz Elektrik ve Sun Chemical Takımları oyuncuları, İzmir Örnekköy Zübeyde Hanım Arena’da 8 Kasım Cuma günü karşılaştı.

Gediz Elektrik oyuncuları Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) öncülüğünde, lösemili çocukların hastalığına empati ile yaklaşmak ve farkındalık sağlamak amacıyla, sahaya "Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım!" sloganıyla ve LÖSEV'in pankartını taşıyarak çıktı.

Gediz Elektrik ve Sun Chemical çalışanları da maça katılımlarıyla destek verdi. Gediz Elektrik maçta Sun Chemical’ı 25-15 mağlup etti.

Türkiye'de her yıl 2-8 Kasım'da Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında lösemiye dair farkındalık çalışmaları yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.