banner20
Öne Çıkanlar TUTANAK İddialar özgürlük Sanal KUTLAMA

NN Koşu Takımı Sporcusu Dünya Rekorunu Kırdı

Türkiye’de NN Hayat ve Emeklilik’i bünyesinde bulunduran NN Group, Nisan 2017’de hayata geçirdiği NN Koşu Takımı’nda edindiği başarılara bir yenisini ekledi. Takımın sporcularından Eliud Kipchoge, 2018 BMW Berlin Maratonu’nda daha çıkış noktasında kendisini göstererek, ilk 100 metrede liderliği ele geçirdi. Rakiplerini hızlıca geride bırakan Kipchoge, 27 km. işaretine tek başına ulaştığında, hız saptayıcı iki tavşan atletin de geride kaldığı gözlemlendi.

Galibiyetinin ardından, bitiş çizgisini geçmesinden kısa bir süre sonra konuşan Kipchoge; “Kendimle yarışmaya önceden hazırlanmıştım ve bu nedenle tek başıma olduğuma şaşırmadım. Bu yarış için çok iyi hazırlandım ve koçumun programlarına tamamen güveniyorum. Kendime inanmaktan asla vazgeçmeyerek nihayet dünya rekorunu kırabildiğim için inanılmaz ölçüde mutluyum” dedi.

Eliud Kipchoge, Rio de Janeiro’da aldığı Olimpiyat altın madalyası dâhil olmak üzere, 12 maratonun 11’ini kazanmıştır. NN Koşu Takımı atletleri ve yarışları hakkında güncel bilgileri almak için NN Group sosyal kanalları ve  adresini takip edilebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21