Öne Çıkanlar Engelsiz Yürüyüş kriz Yazdı Revizyon
banner13

YILDIRIM BELEDİYESPOR ZİRVEYİ BIRAKMIYOR

 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor, 24. Hafta karşılaşmasında Yalova Temsilcisi Kadıköyspor’a konuk oldu.

 

Yıldırım Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’un 24. Haftasında Yalova Kadıköyspor’a konuk oldu. Yalova Atatürk Stadın’da oynanan müsabaka iki takımın kontrolü oyunuyla başladı. Maçın 20 dakikasından itibaren oyunun kontolünü ele alan lacivert turkuazlılar, 25. dakikada Ali Şentürk’ün golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra da etkili oyununu devam ettiren Yıldırım Belediyespor, yakaladığı net pozisyonları sonuçlandırmayınca ilkyarı 1-0 tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Bursa temsilcisi oyunu rakip sahaya yıktı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da bir çok net pozisyon yakalayan Yıldırım Belediyespor, topu filelerle buluşturamayınca müsabaka 1-0 sona erdi. 24 haftası geride kalan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta çıktığı 22 karşılaşmada 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Yıldırım Belediyespor, puanını 52’ye yükseltti. Lacivert turkuazlılar 25. Haftada Manisa temsilcisi Salihli Belediyespor’u ağırlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.