Öne Çıkanlar ORHANGAZİ incemedya NİLÜFER BELEDİYESİ Engelsiz Teknoloji
banner13

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ÖZTÜRK PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİ

AK Parti Bursa eski Milletvekili Mustafa Öztürk, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Öztürk yaptığı yazılı açıklamada uyuşmazlıkların artması neticesinde AK Parti'de hizmet etme imkanının kalmadığını düşündüğünü belirtti.

Öztürk ayrıca siyasi kariyerine devam edeceğini de ifade ederek, yeni kurulacak partilerden birine de dahil olacağının sinyalini verdi.

ÖZTÜRK'ÜN AÇIKLAMA METNİ ŞU ŞEKİLDE:

                                                                                      Kamuoyuna Duyurumdur.

Hyatım boyunca mücadeleden vazgeçmediğim ve uğruna manen-madden  bedeller ödediğim değerlerimle;

AK Parti içindeki uygulamaların uyuşmazlığı, varolan uyuşmazlıklarının her geçen gün artarak devam ediyor olması, iştişareden gitgide uzaklaşan şahsi faydaya odaklanmış ortamın kendini var ediyorolması, Ülkemizin

faydasına olabilecek bilgi,tecrübe,fikir ve projelerimi aktarabileceğim ortamın değer anlayışındaki değişimler, yapılan özeleştirilerin muhalefet anlayışı olarak algılandığı(son zamanlarda bölücülük ve hainlik olarak isimlendirdiği)

ortamda yanlışın duzeltilme imkanının kalmayışı neticesinde, beni var eden değer ve ilkelerimle Ak Parti içinde daha fazla hizmet etme imkanımın kalmadığı üzülerek müşahede etmekteyim.

  Türkiye'mizin içinde bulunduğu siyasi,sosyal ve ekonamik durumları değerlendirerek uzunca bir süredir ertelediğim hep düzelme ve gelişim umudu ile uygulamaya koymadığım istifami;problemlerin daha da derinleştiği gördüğüm için daha fazla ertelememe kararı aldım.Yurt içine ve dışında milletvekili olarak, Şerefimle çeşitli görevlerde partime ve ülkeme hizmet ettiğim Ak Parti üyeliğinden üzülerek ayrılmış bulunmaktayım.

  Bu süreçte desteklerini esirgemeyen iyi ve kötü günlerimde yanımda olan, başta ailem olmak üzere tüm dostlarıma ,arkadaşlarıma, hemşerilerime ve hiçbir beklenti içinde olmadan Ülkemize hizmet için canla başla çalışan fedakar ve vefakar Ak Parti  teşkilat ve tabanına şükranlarımı sunuyorum.

  Bu ülkeye gönül coğrafyamıza ve insanlığa hizmet yarışında taş üstünde  koyan her bir kimseye dua eder, Rabbimin razı olmasını dilerim.

   Bundan sonra da gücüm yettiğince ;

Hak ve hakikatin yanında oalcak, adaleti herk kesim için savunacak siyaseti çıkar için kullanmayacak şeffaflık ve siyasi ahlak için kararlı duruş sergileyecek ehliyet ve liyakete önem verecek iştişareyi ve ortak aklı egemen kılacak,özeleştiri mekanizmalarını işletecek, kul hakkı ve kamu hakkı hassasiyetini  sürekli gözetecek, hukukun üstünlüğünü ile fikir özgürlüğünü içselleştirecek, bunlarla birlikte bilgiye dayalı yeni bir vzyon ile Türkiye'deki siyasette değişim ve dönüşümü gerçekleştirerek kurumsallaştıracak ve geleçeğe umut olacak yeni bir siyasi oluşuma bugüne kadar elde ettiğim bilgi ve tecrübeler ışığında fikir ve gönül olrak destek vereceğim.

     

                                                                                                                                                                                                                  Saygılarımla

                                                                                                                                                                                                         Mustafa ÖZTÜRK

                                                                                                                                                                                                    24.Dönem Bursa Milletvekili

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.