banner20
Öne Çıkanlar aşıklık KUTLAMA ezcane İddialar Sanal

Alışverişiniz CarrefourSA’dan Tatiliniz Tatilsepeti’nden

Türkiye’nin önde gelen turizm portalı tatilsepeti.com, gerçekleştirdiği işbirlikleriyle seyahat fırsatları sunmaya devam ediyor. Tatilsepeti, bu kez de Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki, Türkiye organize perakende sektörünün öncü markası CarrefourSA müşterilerine yönelik olarak yeni bir kampanya başlattı.

“Alışverişiniz CarrefourSA’dan, tatiliniz Tatilsepeti’nden” sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında, CarrefourSA kartı ile tek seferde 150 TL ve üzerinde market alışverişi yapanlar, tatilsepeti.com üzerinden gerçekleştirecekleri 1500 TL ve üzerindeki tatil rezervasyonlarında 100 TL’lik indirim kazanacaklar.

31 Ekim tarihine kadar sürecek olan kampanya çerçevesinde CarrefourSA Kart ile 150 TL ve üzerinde alışveriş yapan kişilere verilecek olan fiş ve faturaların altında, kampanya katılım kodu yer alacak. Seyahat severlerin yalnızca bir kez kullanabilecekleri bu kod, 1500 TL ve üzerindeki tüm yurtiçi otel, yurtiçi tur, Kıbrıs otelleri ve yurtdışı tur rezervasyonlarında geçerli olacak.

Müşteriler kampanya kodunu, 444 44 20 Tatil Sepeti Çağrı Merkezi veya www.tatilsepeti.com adresinden yapacakları ödeme aşamasında ibraz ederek kampanyadan faydalanabilecekler.

Söz konusu kampanya, 31 Ekim tarihine kadar devam etmesine rağmen 31 Mayıs 2019’a kadar planlanan konaklamalara indirim olarak uygulanabilecek. Ancak 31 Ekim 2018 sonrasında kullanılmayan indirim çekleri iptal olacak. CarrefourSA ve Tatilsepeti’nin bu fırsatı, erken rezervasyon gibi mevcut sezon indirim kampanyalarında da kullanılabilecek.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye www.tatilsepeti.com web sitesi veya 444 44 20 numaralı Tatil Sepeti Çağrı Merkezi'nden ulaşılabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21