Öne Çıkanlar BUSİAD Engelsiz Yankı futbol DİKKAT
banner13

Ebru Şallı Loves Koton Sport













Spor yapmayı keyifli hale getiren, yarattığı dikkat çekici stillerle motivasyon kaynağı olan Ebru Şallı Loves Koton Sport tasarımları yeni sezonda mağazalarda yerini aldı.

Ebru Şallı Loves Koton Sport 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, sezonun ışıltısından aldığı ilhamı tasarımlara yansıtıyor. Ebru Şallı’nın pozitif enerjisiyle oluşturduğu Ebru Şallı loves Koton Sport Koleksiyonu, rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Spor hareketleri sırasında serbestlik ve özgürlük duygusunu yaşatan tasarımlar ile maksimum performans sağlanıyor.

Parlak, canlı ve göz alıcı desenlerle ilkbahar-yaz mevsiminin ruhunu taşıyan tasarımlar üç farklı temadan oluşuyor; ‘Escape to Tropics’, ‘Summer Shine’ ve ‘Vibrant Vibes’

Escape to Tropics

Tropikal yaprak desenlerinin baş rol oynadığı tasarımlarla doğanın enerjisi sportif stillerle buluşuyor. Tayt, bra, sweatshirt ve tişört modellerinin yer aldığı temada yoğunlukla haki rengi tercih edilirken, parlak turuncu rengi kullanımları da dikkat çekiyor.

Vibrant Vibes

Dinamik ve enerjik tasarımların teması Vibrant Vibes ile Ebru Şallı Loves Koton Sport tasarımları sporcuları harekete geçiriyor. Sportif şıklığın detaylarla sağlandığı tasarımlarda pembe, saks ve mor renkleri hakimiyet gösteriyor. Vibrant Vibes ile tül detaylardan ve parlak baskılardan oluşan tişört tasarımları ve color-block taytlar ön plana çıkıyor.

Summer Shine

Yazın pırıldayan ışıltısı, doğa ve gökyüzünün renkleriyle Summer Shine temasında buluşuyor. Mint yeşili, lacivert, gri melanj ve beyazdan oluşan tasarımlarda farklı kalitedeki kumaşlar bir arada kullanılıyor. Summer Shine temasında varak baskılı, sloganlı atlet ve tişörtler yer alıyor.

Ebru Şallı Loves Koton Sport 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu seçili 130 Koton mağazasında ve online alışverişin adresi koton.com’da 19.99-99.99 TL fiyat aralığında satışa sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.