Öne Çıkanlar bursa Yankı Belediye sağlık NECMİ İNCE

FOREO’dan Kendini İyi Hissetme Rehberi

Çok uzun zamandır kendimizi eskisi gibi mutlu, iyi hissedemiyoruz. Sevdiklerimizle bir araya gelemiyor, dışarıda gönlümüzce dolaşamıyoruz. Pandemi, yoğun iş yaşamı, evdeki problemler gibi birçok nedenle endişelerimiz artıyor, huzursuz hissediyor, karamsarlığa kapılıyoruz. Bu durumda bizi giderek mutsuzluğa itiyor. Oysa mutsuzlukla baş etmek sandığımız kadar zor değil. Sadece bizi mutlu edecek, iyi hissettirecek şeyleri keşfetmemiz gerekiyor. Peki, bunu nasıl başarabiliriz? İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, hem iyi hissetmenin ipuçlarını paylaşıyor hem de akıllı microcurrent yüz sıkılaştırma cihazı BEAR ile daha iyi görünüp daha iyi hissetmenize yardımcı oluyor. 

Mutsuzluğun nedenini arayın

Mutsuzlukla başa çıkmanın ilk adımı “Neden mutsuzum” sorusuna yanıt aramaktan geçiyor. Sizi huzursuz eden, kötü hissetmenize neden olan şeyi belirlemek çözümün de anahtarı aslında… Örneğin işinizden mutsuzsanız bunu değiştirmek için ne gibi adımlar atabileceğini planlayabilir, problemlerinizi çözmenize yardımcı olacak bir amirinizle, arkadaşınızla konuşabilirsiniz. Evinizin atmosferinden memnun değilseniz hazır bahar da kapıdayken önce boya, ardından bahar temizliği yapabilirsiniz. Renk renk yastıklar, objeler, fotoğraflar, koltuk şalları gibi maliyeti küçük ama yarattığı fark büyük olacak dokunuşlarla dekorasyonu yenileyebilirsiniz. 

Dans edin, şarkı söyleyin, ağlayın

“Bunlarla uğraşamam, benim ruhum sıkılıyor” diyorsanız bu ruh halinden çıkmak için kendinizi zorlamayı deneyebilirsiniz. Örneğin sabah kalktığınızda neşeli bir şarkı açarak güne merhaba diyebilirsiniz. Pencereleri açıp evi havalandırın, güneşin evinize girmesine izin verin. Bu sizin tazelenmenize enerjik hissetmenize yardımcı olacaktır. Sonra bir fincan kahve ya da çay alıp güne keyifli bir başlangıç yapın. Dans edin, şarkı söyleyin, hareket edin. Kaleminizi alıp sizi üzen, canınızı sıkan şeyleri yazın. Yazmak kendinizle konuşmanızı, hislerinizi daha iyi anlamanızı sağlayacak, içinizi dökmenize yardımcı olacak. İstiyorsanız ağlayın! Nasıl mutlu olduğumuzda gülüyorsak, üzgün olduğumuzda da ağlamamız kadar doğal bir duygu yok. Üstelik ağlamak rahatlamanızı ve gerginliğinizi azaltmayı sağlar. Sevdiklerinizle konuşun. Yalnız yaşıyor olsanız bile telefonla arkadaşlarınıza, ailenize, sevdiklerinize ulaşabilirsiniz. Unutmayın, dertler paylaştıkça azalır. Belki onların da size ihtiyacı vardır ve bir telefonla birbirinizin derdine derman olabilirsiniz. Kendinize bakın! Aynanın karşısına geçip önce saçlarını tarayın, sonra cildinize bakım yapın. Çünkü aynaya baktığınızda kendinizi ne kadar iyi görürseniz o kadar iyi hissedersiniz. Evde SPA keyfi için zaman yaratın! Perdeleri kapatın, mumları yakın, rahatlatıcı bir müzik açın. Kendiniz için bir SPA ortamı yaratın. Ardından da bakım ritüelleriyle evdeki SPA’nızın tadını çıkarın. Bu ortam sizi hem bedenen hem ruhen rahatlatacaktır.

Cildinize iyi bakın

FOREO ailesinin en yeni üyesi, dünyanın en etkili ve güvenli microcurrent (mikro akım) cihazı BEAR,  aynaya baktığınızda daha iyi hissetmeniz için yaşlanma etkileriyle savaşıyor, cildinizi sıkılaştırıp güçlendiriyor. Güzellik ve SPA merkezlerinde yüz için sunulan çeşitli egzersizleri ve bakım terapilerini minik bir cihaza sığdıran BEAR, cildinizin kişisel antrenörü oluyor. Gelişmiş microcurrent (mikro akım) ve T-Sonic™ titreşimler sayesinde yüz ve boyundaki 69 kası çalıştıran bu üstün cihaz; vücudun doğal süreçlerini taklit eden mikro elektrik akımlarıyla kolajen üretimini artırıyor, ciltteki elastin onarımını ve sıkılaşmayı sağlıyor. T-Sonic™ titreşimler ise dolaşımı artırmak, toksinleri yok etmek ve yüzdeki gerilimi hafifletmek için gözeneklere derinlemesine işleyerek daha pürüzsüz, yumuşak ve ışıltılı bir cilt sunuyor.

Ergonomik yapısı sayesinde yüzün tüm kıvrım ve kenarlarıyla mükemmel bir uyum sağlayan FOREO BEAR ise 2.699 TL’den satışa sunuluyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da [email protected] adresine ulaşabilirsiniz.

FOREO SWEDEN Hakkında

İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO, ödüllü yüz temizleme cihazı LUNA serisi, yüz maskelerine farklı bir boyut katan yeni icadı UFO ve yeniden tasarlanan ISSA diş fırçasıyla yepyeni bir güzellik ve refah standardı sunuyor. FOREO güzellik endüstrisine sunduğu yepyeni fikir ve tasarımlarla, en iyi güzellik çözümlerini her gelir seviyesindeki kişilerin deneyimine sunuyor. Misyonumuz insanların özgüvenini tazelemek, çünkü kendini iyi hisseden iyi de görünür ve biz de işimizi iyi yapmış oluruz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.