Öne Çıkanlar bursa Sanat Magazin Engelsiz Kumdas
banner13

İsviçre seyahati kazanmak için bir tahmin yeter

Modern mimarinin banyolardaki yansıması Geberit, takipçileri için “Güvenilir bir ortakla yalnız değilsin” adlı online bir yarışmaya imza atıyor. 

Yarışma kapsamında Geberit, 2018 mottosu olan ‘Güvenilir bir ortakla yalnız değilsin’ çerçevesinde çektiği kısa filmde hangi Geberit ürünü kullanıldığını bilen bir şanslı kişiye çift kişilik İsviçre seyahati hediye ediyor. Yarışmaya katılarak ikinci olan kişi Geberit’ten Apple iPad, üçüncü şanslı kişi ise 100 Euro değerinde hediye sepeti kazanma şansı yakalıyor. 

Yarışma için son gün 30 Eylül 2018
Katılımcıların kampanyaya katılmak için tek yapması gereken; 30 Eylül 2018 tarihine kadar www.geberit.com.tr/guvenilir-ortak web sayfalarına girerek soruyu doğru tahmin etmek.

İsviçre tatili, Apple iPad, 100 Euro değerinde hediye sepeti kazanan talihli isimler, Geberit International Sales AG tarafından İsviçre’de yapılacak çekilişle Kasım ayında belli olacak ve birbirinden güzel hediyelerin sahibi olacak.

Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ve kurşun armatürlü ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitfifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 6 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 30 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, 40 ülkede, 12,000 çalışanı ile faaliyet göstermektedir. Geberit, 2015 yılında 2,8 milyar CHF net satış açıklamıştır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.