Öne Çıkanlar Engelsiz Kıyak Bursagaz sungurlu Sanat
banner13

Kiğılı ile günlük hayatta da fark yaratın

Erkek hazır giyim sektörünün öncü markası Kiğılı, rahatlığı, klasik, casual ve spor tarz ile sentezlediği tasarımlarıyla benzersiz bir koleksiyon sunuyor. Hayatın hızlandığı bu aylarda, Kiğılı’nın gömlekleri, trikoları, takım elbiseleri ve pantolonları ofiste, okulda, ve hafta sonlarında erkeklerin şıklığına şıklık katıyor. Kiğılı’da her yaştan ve her zevkten erkeğin rahatlıkla kullanabileceği, hayatın her anına uygun, özenle tasarlanan parçalar yer alıyor.

Farklı desenleriyle tarzınızı yansıtan gömlekler

Kiğılı’nın gömlekleri günlük maratonun hızlandığı bu aylarda gardıroplara yeni bir soluk getiriyor. Rahatlığı zirveye taşıyan, gömlekler, farklı renk ve desenleriyle her ortama rahatlıkla uyum sağlıyor. İster denim pantolonlarla birlikte kullanılarak spor şık tarzı yansıtılıyor, ister bir ceket yardımı ile kolaylıkla şık ve zarif ofis stiline imza atılıyor.

Trikolarla çabasız şıklık

Kiğılı’nın birbirinden şık desenli trikoları kararsız erkeklerin kurtarıcı parçası oluyor. Trikolardaki modern desenlerde genellikle, gri, kahve, siyah ve lacivert tonları göze çarpıyor. Kendi tarzını yansıtmak isteyenler trikoları işe veya okula giderken gömleklerin üzerine giyerken, günlük maratonda ise denim pantolonlar ve kot ceketlerle kombinliyor.

Her daim tarz

Nefes alan kumaşların kullanıldığı takım elbise ve ceketler okulda ve ofiste şık ve tarz bir stile ulaşmanın en kolay ve pratik yolu oluyor. Erkeklerin gardıroplarının kurtarıcı parçası olan takımlar, farklı kesim ve tasarımlarıyla, her yaşa, her bedene ve her tarza hitap ediyor. Slim fit takım elbiseler modayı yakından takip edenlerin seçimi olurken, klasik modeller ise zamansız şıklıktan vazgeçmeyenlerin tercihi oluyor. Kiğılı’nın ceketleri ise farklı kumaş ve renk seçenekleriyle erkeklere özgürlük alanı açıyor.

Günün her anında konforu garantiliyor

Kiğılı’nın pantolonları, günün her anında farklı parçalarla buluşturularak ister bir iş toplantısında ister okulda ve hafta sonu programları sırasında giyilebiliyor. Çok yönlü ve konforlu tasarımları sayesinde erkeklere kullanım rahatlığı sağlarken, tişört, gömlek, triko veya ceketlerle erkeklerin tarzını yansıtmasına olanak veriyor. Kiğılı, pantolonlarda pek çok farklı tarz sunuyor.

Sonbaharın vazgeçilmezi yağmurluklar

Hem fonksiyonel hem de şık konforlu tasarımlarıyla dikkat çeken yağmurluklar, tarz erkeklere zamansız şıklık sunuyor. Her kıyafetle rahatlıkla kullanılabilen yağmurluklar, farklı renk alternatifleriyle göz dolduruyor.

Spor modellerden klasik kesimlere, Kiğılı’nın imzası birbirinden şık parçalar, erkeklere özgün ve seçkin bir tarz sunuyor. Modern ihtiyaçlara uygun inovatif malzemelerle hazırlanan Kiğılı tasarımları, trendleri değil, kendi tarzını yaşatan erkeklere hitap ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.