Öne Çıkanlar BUSİAD Yankı Engelsiz futbol DİKKAT

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Kudret Önen'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Kudret Önen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ulusumuzun, Büyük Önder Atatürk’ün liderliğinde kazandığı bağımsızlık mücadelesinin en önemli kazanımı olan Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

29 Ekim 1923 tarihinde ilan edilen Cumhuriyetimiz, Ulu Önder Atatürk’ün önderliğinde milletimizin verdiği mücadelenin eseridir. Cumhuriyetimizin kurulması, milletimizin tüm dünyaya ilan ettiği bağımsız yaşama iradesinin göstergesi olmuş, demokrasi ve uygarlık yolunda emin adımlarla ilerlememizi sağlayan temeller atılmış ve ülkemizin uygar dünyadaki saygın yerinin taçlandırılmasını sağlamıştır.

Şahsım ve camiamız adına, büyük zorluk ve fedakârlıklarla kurulan Cumhuriyeti bizlere armağan eden ebedi Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve saygıyla anıyor, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.