Kategoriler

Kenevirleri Sulamak İçin Ormana Hortum Sistemi Çekmiş

Bursa’da jandarma ekipleri ormanlık alan içine ekilmiş 200 bin lira değerinde 832 kök kenevir ve bunları sulamak için 50 metre hortum ele geçirdi. Operasyona narkotik köpeği ile havadan daha kolay görüntü alabilmek için insansız hava aracı da destek verdi.

Edinilen bilgiye göre, Mustafakemalpaşa Jandarma Komutanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gelen istihbarat üzerine operasyon için düğmeye bastı.

Taşpınar Köyü Kadirçeşme Mevkisi’nde ormanlık alanda düzenlenen operasyonda ekipler havadan drone ile karadan ise narkotik detektör köpeği ile bölgeyi didik didik aradı. Yapılan operasyon sonucu ormanlık içerisinde 3 farklı noktada 200 bin lira değerinde 832 kök keneviri ve bunları sulamak içinde 50 metrelik hortum ele geçirildi. Ele geçirilen maddeler Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile muhafaza altına alınırken Jandarma ekipleri şüpheli veya şüphelilerin tespiti için çalışma başlattı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Diş Sıkma ve Gıcırdatma En Çok Gençlerde Görülüyor!
Bursa
Türkiye, KFOR Komutanlığı’nı yeniden üstleniyor
Bursa
Aile ve UNİCEF, dijital tehditler ve akran zorbalığını konuşacak
Bursa
Bakan Tunç: İdari yargıda adaletin çıtasını yükselteceğiz
Bursa
Bursa Gemlik’te mavi dedektiflerden farkındalık
Bursa
BTÜ’den liselilere iki dev proje
Bursa
Bursa’da ticaret rüzgârı esiyor
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey’den BURULAŞ ’taki grev hakkında önemli açıklamalar
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazili kadınlar tiyatro sahnesinde
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursaspor Basketbol Başkanı Sezgin Mudanya Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu