Kategoriler

Futbol sahasının altına kaçak maden açmışlar

Zonguldak’ta bir futbol sahasının yan tarafından açılan ve işletildiği tespit edilen kaçak maden ocağı, ekipler tarafından imha edildi.

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ve Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kaçak maden ocaklarına göz açtırmıyor. Ekipler, bir ihbar üzerine Üzülmez Mahallesi’ndeki Gönül Alışır Stadı’na geldi. Burada stadın yanında kaçak olarak açıldığı ve işletildiği tespit edilen maden ocağı 1xbet imha edildi.

Ekipler önce maden ocağının girişinde ve çevresinde incelemelerde bulundu. Maden ocağının girişinde bir de vagon ele geçirildi. İçeride terk edilmiş halde kazma ve küreklerin yanı sıra madenin girişinde vinç ve halat bulundu.

Ocak girişinde güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, TTK ekipleri ile birlikte imha operasyonu gerçekleştirdi. Dinamit lokumları madenin girişine konularak tetikleyici yardımıyla patlatıldı. Bu sırada stadın yakınındaki mahalle yolu da jandarma ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı.

Patlatılan maden ocağı hakkında tutanak tutan ekipler bölgeden ayrıldı.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Diş Sıkma ve Gıcırdatma En Çok Gençlerde Görülüyor!
Bursa
Türkiye, KFOR Komutanlığı’nı yeniden üstleniyor
Bursa
Aile ve UNİCEF, dijital tehditler ve akran zorbalığını konuşacak
Bursa
Bakan Tunç: İdari yargıda adaletin çıtasını yükselteceğiz
Bursa
Bursa Gemlik’te mavi dedektiflerden farkındalık
Bursa
BTÜ’den liselilere iki dev proje
Bursa
Bursa’da ticaret rüzgârı esiyor
Bursa
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey’den BURULAŞ ’taki grev hakkında önemli açıklamalar
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazili kadınlar tiyatro sahnesinde
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursaspor Basketbol Başkanı Sezgin Mudanya Üniversitesi’nde öğrencilerle buluştu