Kategoriler

90 milyon yolcunun gözü Vestel'de olacak

29 Ekim’de ilk fazı hava trafiğine açılacak dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı’nın ekranları Vestel’e emanet. Yeni havaalanının ilk fazı açıldığında 90 milyon yolcunun gözü Vestel City’de üretilen uçuş bilgilendirme ekranlarında olacak.

Vestel uçuş bilgilendirme ekranları, 29 Ekim’de 90 milyon yolcu kapasiteli ilk fazı açılacak dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı’nda kullanılmaya başlanıyor. Havaalanı girişinden bekleme alanına, kontuar ve kapıların olduğu alanlardan ortak alanlara yolcuların hayatını kolaylaştıracak olan ekranlar Manisa’da üretiliyor.

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan “Tüm fazları tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’ndaki dijital ekran çözümlerimiz havacılık sektöründeki iddiamızın önemli bir göstergesi. Dünyanın en büyük uçuş merkezi olacak yeni havalimanının Türkiye’nin ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Böylesine önemli ve büyük bir projenin ekran teknolojisi konusunu Vestel’e emanet etmesi de bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Sektöre özel endüstriyel bir ürün olan bu ekranlar, uçuş saatlerinden kapı ve kontuar bilgilerine kadar tüm bilgileri yolculara kesintisiz aktaracak. İstanbul Yeni Havalimanı ülkemize ve dünya havacılık sektörüne hayırlı olsun” diye konuştu.

Yeni havalimanında yolcular, bin 300 adet 49 inç ve bin 850 adet 55 inç bilgilendirme ekranından uçuşlarını takip edebilecekler. Özel ince tasarıma sahip, uzun panel ömrü bulunan ekranlar 178 derece görüş açısına sahip. Ayrıca, ortak karar verme merkezi, çağrı merkezi, otopark merkezi izleme, AOC toplantı odası, veri merkezi, ramp ofis, mülki idari amirliği, mülki idari amirliği kriz odası gibi operasyonel olarak kritik noktalarda Vestel Videowall’lar kullanılıyor. Videowall’lar da özel olarak tasarlandı. İsteğe bağlı farklı kombinasyonlarda kullanılabilen videowall’lar, ekstra ince çerçeve, 178 derece görüş açısı ve Daisy Chain (Ardışık görüntü aktarma) özelliğine sahip.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın, mahalle buluşmalarını sürdürüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İnegöl’de 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan Domaniç'e anlaşma desteği
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Bursa: Bizim safımız tabuta sığmayanların safıdır
Gündem
18 Kez Görüntülendi.
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA 15 TEMMUZ COŞKUSU
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yenişehir Havalimanı Haziran'da 22 bin yolcuya hizmet verdi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Sigorta Acenteleri sektörün sorunlarını konuştu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA HAYAT HASTANESİNDE BAŞARILI OPERASYON
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de Başkan Özel'den 15 Temmuz mesajı