Kategoriler

İnegöl’de 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı

15 Temmuz hain darbe girişiminin 9. yıl dönümünde, İnegöl’de düzenlenen "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" anma programları, Garnizon Şehitliği’ne yapılan ziyaret ve dualarla başladı.

İnegöl Kaymakamlığı ve İnegöl Belediyesi koordinasyonunda gerçekleştirilen anma programları öğlen saat 12.00’de Garnizon Şehitliği'nde düzenlenen törenle başladı. Törene; İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile daire amirleri, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

ŞEHİTLERİMİZİN MEZARLARI KARANFİLLERLE SÜSLENDİ

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, şehitler için yapılan dualarla devam etti. Ardından protokol üyeleri, Garnizon Şehitliği’nde bulunan şehit kabirlerine karanfil bırakarak saygı duruşunda bulundu. Şehitlik programının ardından öğle namazına müteakip İshakpaşa Camii’nde şehitlerimiz adına Mevlid-i Şerif okundu. İlçe halkının yoğun katılım gösterdiği mevlitte, tüm şehitler için dualar edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Aydın, mahalle buluşmalarını sürdürüyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İnegöl’de 15 Temmuz Şehitleri Dualarla Anıldı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan Domaniç'e anlaşma desteği
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti Bursa: Bizim safımız tabuta sığmayanların safıdır
Gündem
18 Kez Görüntülendi.
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN!
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA 15 TEMMUZ COŞKUSU
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yenişehir Havalimanı Haziran'da 22 bin yolcuya hizmet verdi
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Sigorta Acenteleri sektörün sorunlarını konuştu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BURSA HAYAT HASTANESİNDE BAŞARILI OPERASYON
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir'de Başkan Özel'den 15 Temmuz mesajı