Kategoriler

LEVENT YÜKSEL DOKSANLAR RÜZGARI ESTİRDİ

Pop müziğin efsane seslerinden Levent Yüksel, Jolly Joker Beyoğlu'nda sahne aldı.

Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Levent Yüksel, yeni albümünden seçtiği arabesk eserleri de seslendirerek hayranlarını mest etti.


Hemen hemen tüm şarkılarında başarılı sanatçıya yüzlerce müziksever hep bir ağızdan eşlik ederek muhteşem bir düete imza attılar. Bir ara mikrofonu tamamen seyircilere bırakan Yüksel, şarkının sonunda ''Hep gelin, hep böyle göz göze söyleyelim şarkılarımızı, hiç gitmeyin. İyi ki varsınız, hoş geldiniz.'' ifadeleri ile dinleyicilere teşekkür etti.


Duygusal parçalarıyla hüzünlü bir hava estirdiği Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde doksanlı yıllardan seçtiği hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı da başaran ünlü sanatçı, performansı ile takdir topladı.


"Bu Gece Son" adlı ölümsüz şarkısı ile noktaladığı konserini seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye dönerek devam ettiren Yüksel, finalde "Ayrılmam" şarkısını söyleyerek performansını alkışlar eşliğinde sonlandırdı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
Ömer Erdoğan, Bursa Uluslararası Spor Festivali’nin konuğu oldu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti’den PKK ile girilen sürece ‘referandum’ çıkışı!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Erkan Aydın Güneştepe sakinleriyle bir araya geldi
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ÖNCELİK KENTSEL DÖNÜŞÜM
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
U17’de Şampiyon Gemlik Belediyespor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey’den KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ziyaret
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi Bursa Uludağ Üniversitesi’yle protokol imzaladı
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den üniversite adaylarına sınav provası
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YEŞİL BURSA RALLİSİ 49. KEZ START ALACAK
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir zabıtasından çocuklara trafik eğitimi