Kategoriler

KARPUZ VE ÇİLEĞİN MUHTEŞEM UYUMU

En sevdiğimiz yaz meyvelerinden karpuz ve çileğin muhteşem tatlarını bir araya getiren Karpuz-Çilek aromalı doğal zengin mineralli maden suyu ile Avşar, yazın sıcacık günlerine serin bir dokunuş yapıyor. Meyvelerin tadını her yudumda hissetmenizi sağlayan maden suyu kırmızı rengiyle de iştah açıyor.

Birbirinden lezzetli gazoz ve meyve aromalı maden suyu çeşitleriyle beğeni kazanan AvşarDoğalMaden Suyu, karpuz ve çilek aromalı maden suyu ile yazın sıcağından bunalan tüketicilerine ferahlatıcı bir alternatif oluyor.

Karpuz ve çileğin muhteşem tadıyla ortaya çıkan maden suyu, yaz sıcaklarına serin bir dokunuş yapıyor. Gün içinde öğünlere eşlik eden maden suyu, doğal mineralli zengin içeriğiyle vücudun kaybettiği sıvı ihtiyacını karşılarken aynı zamanda içeriğindeki meyvelerden gelen enerji ile bedeninizi gün boyu zinde tutuyor.

Avşar Doğal Maden Suyu, yaza damga vuracak Karpuz-Çilek aromalı doğal zengin mineralli maden suyunu 6’lı ve 24’lü paketlerde satışa sunuyor.

Avşar Doğal Maden Suyu Hakkında:

Avşar Maden Suyu, ŞuaypDemirel tarafından 2015 yılında kuruldu. Bugün; Afyonkarahisar, İscehisar ilçesinde 2009 yılından itibaren yapılan AR-GE çalışmaları sonucu 2015 yılında devreye alınantoplam 330.000 m² alan üzerine 10.000 m² kapalı alanda hizmet veriyor. AVŞAR Markası, ismini AVŞAR Bölgesi ve AVŞAR Deresi’nden alıyor. Saatte 50.000 şişe dolum yapabilen son teknolojik üretim parkuruyla Avşar;ürünlerini 6’lı ve 24’lü ambalajlarda Türkiye’nin her yerine servis ediyor. Avşar Maden Suyu aynı zamanda ürünlerini Kosova, Makedonya, Hollanda, Yunanistan, Irak, Suriye, Libya, Lübnan ve Filistin olmak üzeretoplam 25 ülkeye ihraç ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Bursa Osmangazi'de 19 Mayıs coşkusu Haluk Levent konseri
Bursa
BTÜ’lü öğrenciler çadır nöbetinde
Bursa
Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri’nde kupa ve madalya heyecanı
Bursa
Endüstriyel yemek sektöründen et fiyatlarına tepki
Bursa
Osmangazi Çağrı Merkezi 7/24 hizmette
Bursa
Yıldırım'da okul sporları ilçe şenlikleri devam ediyor
Bursa
Bursa'da hava kirliliği limitin üstünde
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BUÜ, patent şampiyonları listesinde bir kez daha zirvede
Bursa
BTÜ-SEM’den minik dahilere eğitim
Bursa
TOFAŞ play-off için Galatasaray Ekmas karşısında