Kategoriler

OSMANĞAZİ'DE KİMSE SAHİPSİZ DEGİL

Osmangazi Belediyesi, sokakta hayatını sürdüren ve koronavirüs tedirginliği yaşayan 69 yaşındaki Mehmet Ön isimli vatandaşı, hastaneye götürüp tedavi ettirdikten sonra Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim etti.

Ülkemizde koronavirüse yakalanan kişi sayısının artmasının ardından, İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde ‘65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan’ vatandaşların ikametlerinden dışarı çıkmalarını sınırlandırdı. Osmangazi Belediyesi, sokağa çıkamayarak ihtiyaçlarını gidermekte zorlanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı olan ilçe sakinleri için özel bir ekip kurup, erzak yardımı ve günlük market ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımcı olurken, sokaklarda yaşamını sürdüren ve corona virüs tedirginliği yaşayan 65 yaş ve üstü olan evsiz vatandaşları da sahipsiz bırakmıyor. İlçeyi adeta baştan aşağı dolaşarak evsiz vatandaşları tespit eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bu vatandaşları ilk olarak Şehir Hastanesi’ne götürerek sağlık kontrolünden geçiriyor. Herhangi bir sağlık problemi bulunmayan hastalar sağlık raporu ile birlikte Bursa Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim ediliyor. 

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kent Meydanı dolaylarında yaptıkları devriyede 69 yaşındaki Mehmet Ön isimli vatandaşın sokakta yaşamını sürdürdüğünü tespit etti. Evsiz vatandaşı, ilk olarak Bursa Şehir Hastanesi’ne götüren ekipler, hastanede yapılan sağlık kontrolünün ardından Mehmet Önü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne teslim etti. Bursa Valiliği Celal Sönmez Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ne yerleştirilen Mehmet Ön, 14 gün karantina altında tutulacak.


 

Osmangazi Belediyesi 

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
ANAHTAR PARTİ GENEL BAŞKANI BURSA`DA!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Yapı denetiminde yeni dönem başladı
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Karacabey'de aşevi ihtiyaç sahiplerine umut oluyor
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Gölyazı’nın geleceği ortak akılla şekillenecek
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli İzleme ve Değerlendirme Çalıştayı” Bursa’da Gerçekleşti
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi’nden Seçköy Mahallesi Camii'ne hizmet eli
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
İYİ PARTİ DAĞ YÖRESİ İLÇE BAŞKANLARINDAN TÜRKOĞLU’NA DESTEK AÇIKLAMASI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Maarif Modeli İçin Bursa’da Ortak Akıl Buluşması
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey: Çiftçimize desteklerimizi artırarak devam ettireceğiz
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA ‘TARİH’ CANLANIYOR