Kategoriler

Kadın istihdamına katkı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kadınların iş gücüne katılımını artırmak ve istihdamda fırsat eşitliğini güçlendirmek adına meslek eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Bursa İş Ofisi tarafından düzenlenen ‘Tırnak Süsleme’ ve ‘Saç Şekillendirme ve Renklendirme’ eğitimleri başarıyla tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesi Bursa İş Ofisi, kadınların iş gücüne katılımını desteklemek, istihdam olanaklarına erişimini kolaylaştırmak ve toplumsal cinsiyet eşitliğini güçlendirmek adına meslek eğitimlerine devam ediyor. Bu kapsamda toplamda 30 kadına uzman eğitmenler tarafından ‘Tırnak Süsleme’ ve ‘Saç Şekillendirme ve Renklendirme’ eğitimi verildi. BESOB Eğitim Alanı’nda 18 gün süren teorik ve pratik eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerler sertifikalarına kavuştu.

Sosyal belediyecilik ilkesi ile hareket eden Büyükşehir Belediyesi, Bursa İş Ofisi aracılığı ile meslek kursları düzenleyerek vatandaşların iş bulma süreçlerine katkıda bulunmaya devam edecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa’da üretilen çekme karavan toplatılıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
CHP BURSA MİLLETVEKİLİ ORHAN SARIBAL: “6 AYDA ÇİFTÇİYE 89,7 MİLYAR TL, İTHALATA İSE 7 MİLYAR DOLAR ÖDENDİ
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey’den alev savaşçılarına teşekkür
Gündem
3 Kez Görüntülendi.
İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Necmi İnce'den Mevlit Kandili Mesajı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Yenişehir’de Emek ve Demokrasi Platformu kuruldu
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Filament kavşağı artık daha güvenli ve konforlu
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Kadın istihdamına katkı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
İznik’te Ecdad Yadigârı Eserler Ayağa Kalkıyor
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursa'nın raylı sistemine dev yatırım
Bursa
7 Kez Görüntülendi.
Bursa Nilüfer Belediyesi işçilerinden 'hak' arayışı! Ödenmeyen zam farkları ve BES kesintileri iş bıraktırdı!