Kategoriler

KARDEŞ ŞEHİRLERLE İLETİŞİM TELEKONFERANSLA DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Alper Taban, kardeş şehir Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susiç ile telekonferans ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Çin’in Wuhan kentinde başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgını, ülkemizde de olumsuz etkiler oluşturdu. Koronavirüs nedeniyle gündelik yaşam büyük ölçüde etkilenirken, bu olumsuzluklardan kardeş şehir ilişkileri de etkilendi. Her yıl düzenli olarak yapılan kardeş şehirler arası ziyaretler koronavirüs nedeniyle bu yıl sekteye uğrayınca, Belediye Başkanı Alper Taban ilişkilerin sürmesi adına kardeş şehirlerimizle telekonferansla iletişim kurmaya başladı.

Bu kapsamda Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susuiç ile telekonferans görüşmesi yapan Başkan Taban, kardeş şehirde virüsün ne derecede etkili olduğu konusunda da bilgiler alıp aynı zamanda İnegöl’e ilişkin de bilgi paylaşımında bulundu. Karşılıklı yapılabilecek yardım ve çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede, virüsün etkisini kaybetmesinin ardından aynı şekilde işbirliği ve çalışmaların süreceği yönünde görüş bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Anahtar Parti'den İnce Medya Grup'a ziyaret!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den 'Bursa Emek ve Endüstri Tarihi Sempozyumu'
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Çalı-Kayapa'dan gece mesaisi devam ederken
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'nın gastronomi haritası oluşturuluyor
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
BTÜ’den depreme dirençli bursa için kritik adım
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
“Felsefi bakış yaşam biçimi olmalıdır”
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
ÖZER MATLI, 'BURSA'YI GIDA SEKTÖRÜNDE BÖLGESEL GÜÇ YAPMAYA KARARLIYIZ'
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
OKUL SPORLARI İLÇE ŞENLİKLERİNDE GÖRKEMLİ FİNAL
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Depremin ardından büyük tehditlerden biri patlama riski!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
BÖBREK NAKLİ OLAN ÇOCUKLAR HEKİMLERİYLE BİR ARAYA GELDİ