Kategoriler

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA ÇİFTÇİYE DESTEK HIZ KAZANDI

Mustafakemalpaşa Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, yeni normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte ilçe çiftçisine destek çalışmalarını hızlandırdı.

Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünde görevli ziraat mühendisleri ve veterinerler tarlada çiftiyle, çiftliklerde ise hayvan yetiştiricileri ile buluşuyor.

Çiftçilere yönelik her türlü teknik destek ve bilgilendirme yapan ekipler, ekimden hasada kadar olan süreçte en iyi verimin alınması ve kaliteli ürün elde edilmesi için hizmet sağlıyor.

'Üreticilerimizin yanındayız'

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, yeni normalleşme sürecine girilmesiyle birlikte Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünün çalışmalarını hızlandırdığını belirterek "Ziraat mühendisimiz ve veterinerimizle üreticilerimizin yanındayız" dedi.

Başkan Kanar, "Teknik ekiplerimiz, ilk ekimlerden son hasada kadar 4 mevsim boyunca gerçekleştireceğimiz çiftçi buluşmalarımızın ilkinde üreticilerimizle bir araya geldiler. Tarımsal faaliyetlerin artmasıyla birlikte her türlü teknik destek, bilgilendirme sunumları, AB Projeleri, hibe, hayvancılık, organik tarım ve ıslah çalışmalarımızla hizmet yelpazemizi genişletiyoruz. Yeşil Bursa'mızın dörtte birini oluşturan mümbit topraklarımızda yerli ekonomiyi ve tarımsal kalkınmayı canlandırmak adına gayretle çalışmaya devam" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
ZİRVEDEKİLER programının konuğu ERDAL ŞİMŞEK olacak!
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
SARIBAL: “VETERİNER HEKİMLERİN UYGULAMA ÜCRETLERİ DÖNER SERMAYEDE BEKLETİLİYOR”
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Bursalılar, 'Hayallerindeki Bursa'yı konuşuyor'
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Bursa'da "Genç MEB AKUB 16 Gönüllüleri" Tanıtım Programı Düzenlendi
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Vejetaryen beslenmede doğru planlama şartı!
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Dubai'nin deformasyon binaları Türk halılarıyla döşenecek
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gözünüzü Sık Kaşıyorsanız Dikkat !
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
“HER 10 TIP ÖĞRENCİSİNDEN 1’İ MESLEĞE BAŞLAMADAN ŞİDDETE UĞRUYOR!”
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa'dan küresel bir adım: “Yeşil Bursa” sertifikasyon sistemi hayata geçiyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den Karacabey'de 'Kariyer ve İstihdam Buluşması'