Kategoriler

Bursa'da memur adaylarına ücretsiz KPSS eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi ve Birlik Vakfı katkılarıyla Bursa Pegem Akademi tarafından düzenlenen ‘KPSS Fest’, memur adaylarının yoğun ilgisiyle başladı. 3 gün sürecek olan KPSS kampında, uzman eğitmenler tarafından tarih, coğrafya, Türkçe ve vatandaşlık konularında dersler verilecek.

PEGEM Akademi tarafından Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi ve Birlik Vakfı destekleriyle 11-12-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenen ‘KPSS Fest’, Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde başladı. Osmangazi ve Orhangazi Salonlarında 3 gün boyunca ücretsiz olarak verilecek eğitimlere, yaklaşık 1200 memur adayı katılıyor. 7 uzman eğitmen tarafından yapılacak sunumlarda, ağırlıklı olarak tarih, coğrafya, Türkçe ve vatandaşları konuları işleniyor. Pandemi kurallarına uygun şekilde salonları dolduran gençler, uzmanlar tarafından bilgileri dikkatle dinleyerek not aldı.

Bu sene 6 Eylül tarihinde yapılacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS) binlerce memur adayı kamuda yer bulabilmek için ter dökecek.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
DR. SADIK AHMET GENÇLİK VE SPOR MERKEZİ AÇILDI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir'den Yıldırımlı muhtarlarla bir araya gelen toplantı
Bursa
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Bozbey’den yangında zarar gören bölgelere ziyaret
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA’DA TRAFİK DÜZENLEMESİ
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM’DA 5. EL EMEKLERİ FESTİVALİ
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
BURSA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ COŞKUSU BAŞLADI
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Osmangazili kadınlar hemcinsleri için hediye anahtarlık üretiyor
Gündem
3 Kez Görüntülendi.
Miran Ali Nefes Bekliyor: SMA Tip-1 ile Zaman Yarışı!
Bursa
8 Kez Görüntülendi.
BURSA’DA “SİVASÎ SOHBETLERİ” DEVAM EDİYOR
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa Nilüfer’de can dostlar yeni yuvalarına kavuştu