Kategoriler

TÜRK KIZILAY BURSA GÖNÜLLÜLERİ İYİLİĞİN BULUŞMA NOKTASINDA

Dayanışma kültürünün yaygınlaştırılması için kolları sıvayan Türk Kızılay Bursa Şubesi, açılışı yapılan Gönüllü Merkezi ile gönüllü odaklı çalışmalarda tempoyu daha da artıracak.

Bursa şehir merkezinde Nalbantoğlu Mahallesi’ndeki Türk Kızılay Bursa Gönüllü Merkezi’nin açılış törenine Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Kır, Türk Kızılay Bursa Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Türk Kızılay Bursa ilçe şube başkanları, Bursa Toplum Merkezi Müdürü İsmail Özlü, Türk Kızılay Bursa Kadın Kolları ve Genç Kızılay Bursa üyeleri ile çok sayıda gönüllü katıldı.

‘HEVESLİ ÇALIŞMALAR İÇİN HEDİYE ETTİK’

Açılış konuşmasında Türk Kızılay için ‘gönüllü hareketi’ nitelendirmesi yapan Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, “Gönüllü ekibimizle beraber 4 yıldır birlikteyiz. Gönüllü arkadaşlarımız, hizmetlerini katlayarak artırıyor. Onlar tecrübe kazanırken biz de hevesli çalışmalarına karşılık hediye olarak Gönüllü Merkezi’ni hizmete açtık. Genç-yaşlı, kadın-erkek, çocuk ayrımı yapmadan binlerce kişinin yararlanabileceği eğitim faaliyetleri, atölye çalışmaları ve sosyal sorumluluk odaklı çalışmalarımız burada katlanarak devam edecek. Burası sadece gönüllüler için bir merkez değil, tüm vatandaşlarımıza açık bir platformdur. Gönüllülerimizle birlikte sosyal sorumluluk bilincini her geçen gün daha da artıracağız” dedi.

‘GENÇLERİ ZİHİN KODLARI İLE ŞEKİLLENDİRMELİ’

154 yaşındaki Türk Kızılay ile toplumun dayanışma kültürünün diri tutulduğunu kaydeden Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç da “Bizden önceki yöneticilerimiz ve gönüllülerimizin her türlü fedakârlıklarla yaptıkları çalışmalar sayesinde büyüterek bugünlere getirdikleri ve bize emanet ettikleri büyük bir kurum için çalışıyoruz. Hizmete açılan gönüllü merkezimizin hizmetlerimize çok önemli katkılarının olacağına inanıyorum. Gönüllülüğün yaygınlaştırılması ve artırılması için çok faydalı işlere imza atılacaktır. Gençlerimize ağabeylik-ablalık yaparak ülkemizin, insanlığın geleceğine yönelik zihin kodları ile onları şekillendirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
A Parti Bursa: Çözüm Hal Yasası değil birlikte üretim!
Bursa
BTSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Bursa
Gemlik’te 30 Ağustos Coşkusu Üç Gün Sürecek
Bursa
Bir damlanın hikayesi
Bursa
Bursa'ya devasa park ve mesire alanı
Bursa
Gençlerden Bursa Su'ya teknik gezi
Bursa
Yenişehir'in kalbi yenileniyor
Bursa
Bursa’da cadde ve sokaklar sanatla buluşuyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
BURSA TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANLIĞINA MUSTAFA AKSU SEÇİLDİ
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Susuzluk Fark Etmeden Can Yakıyor