Kategoriler

Bursa Jandarması uyuşturucuyla mücadele eğitimi verdi

Bursa İl Jandarma Komutanlığı, 141 vatandaşa uyuşturucuyla mücadele ve madde bağımlılığı eğitimi verirken, 110 kadının telefonuna KADES uygulamasını yükleyerek bilgilendirme yaptı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM Şube Müdürlüğü ve Mustafakemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşlara yönelik önemli bir eğitim ve bilgilendirme etkinliği düzenledi.

Etkinlik kapsamında 141 vatandaşa, “En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi”, “Madde Bağımlılığı ile Mücadele, Tedavi Yöntemleri” ve “Uyuşturucuyla Mücadele Uygulaması (UYUMA)” konularında detaylı bilgiler aktarıldı.

Öte yandan kadınların güvenliğine yönelik farkındalık çalışmaları kapsamında 110 kadın vatandaşın telefonuna, Kadına Destek Uygulaması (KADES) indirildi ve uygulamanın kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
YILDIRIM’DA İSTİHDAMA ‘ENGEL’ YOK
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Dünyadaki ilk ve tek engelli kadın ralli pilotundan çifte podyum
Bursa
Haydi yetenekli spora
Bursa
1 Kez Görüntülendi.
Sanat ve eğitime adanmış bir ömür
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’da sağlıkta dijital dönüşüm
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Mudanya'da zeytin güvesi ilaçlaması başladı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
Bursa’nın ilk sismik izolatörlü dönüşüm projesi tanıtıldı
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
17 Haziran Dünya Çölleşme ve Kuraklıkla Mücadele Günü
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
İnegöl’ün Fatihi Turgut Alp 22 Haziran’da Dualarla Anılacak
Bursa
3 Kez Görüntülendi.
YILDIRIM'DA YAZ SPOR OKULLARI BAŞLIYOR