Kategoriler

Gemlik Belediyesi'nden Gençler İçin Yaz Kampı

Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen 2025 Gençlik Yaz Kampı devam ediyor. Konaklama, yemek, etkinlik ve organizasyonların tamamının belediye tarafından karşılandığı kampta gençler, yaz tatilini dolu dolu geçiriyor.

15-18 yaş aralığındaki Gemlikli gençlerin katıldığı kampta, sportif etkinlikler büyük ilgi görüyor. Uzman eğitmenler eşliğinde dalış yapan gençler, Karacaali’nin temiz denizinde ve kamp alanındaki havuzda yüzme becerilerini geliştiriyor. Gündüz sportif aktivitelerle zaman geçiren gençler, akşamları ise oyunlar ve canlı müzik programlarıyla eğlenerek günün yorgunluğunu atıyor.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, gençlerle bir araya gelerek fikirlerini dinlediklerini belirtti. Başkan Deviren, “Gençlik kampımızda gençlerimizle bir araya geldik. Kamp hakkında konuştuk, fikirlerini dinledik ve birlikte keyifli sohbetler gerçekleştirdik. Gençlerimizin samimiyeti, enerjisi ve bakış açıları bizlere her zaman ilham veriyor. Sizler bizlerin umut ışığısınız, her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Z kuşağına, yani sizlere sonsuz güvenim var” dedi.

Gençlik Yaz Kampı’na kayıt olmak isteyen gençler, 0224 513 45 21 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilir.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyespor voleybol takımı yeni sezona hazır
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Zamansız Kitaplar Müzesi Osmangazi’de kapılarını açıyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Osmangazi Belediyesi girişimci gençlere yeni ufuklar açıyor
Bursa
2 Kez Görüntülendi.
Gemlik Belediyesi'nden Gençler İçin Yaz Kampı
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
35 yıl sonra ulaşıma nefes aldıran dokunuş!
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Bursa'nın Hastaneleri Çürümesin!
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
Karagöz, doğduğu şehirde yaşıyor
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
TÜRKİYE’NİN YAPRAKLI SÜS BİTKİSİ İHTİYACININ %60’INI KARŞILAYAN KESTEL, FUARDA ORTAK BAŞARI HİKÂYESİNİ SERGİLEMEYE HAZIRLANIYOR.
Bursa
5 Kez Görüntülendi.
Kentsel Dönüşümde Belediye ve İMSİAD İşbirliği
Bursa
4 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN IŞIK: GÜRSU’DA İLK FİDANLARI KARAHIDIR’DA DİKECEĞİZ