AK Parti içinde yıllardır AKP'cilik oynayan ve nerede kaymaklı iş var, orada biten Kenan Kibar ve ekibini her geçen gün deşifre etmeye ve yedikleri herzeleri tek tek açıklamaya devam ediyoruz. 
Gazetemizde Kenan Kibar'ın alengirli işleriyle ilgili ilk yazılar çıkmaya başladığında, gazetemizin imtiyaz sahibi Necmi İnce'ye sosyal medya üzerinden tehdit ve hakaretlerde bulunan Şehir Gazetesinin Sahibi Nezir Asaroğlu, 4 ay hapis cezası aldı. Tehdit ve hakaret suçundan daha önceden de sabıkaları olan bu şahsın eski ertelenmiş cezaları da yatması gerekiyor. Cezası temyizde onaylandığında uzun bir süre içeriden çıkamayacak olan bu sabıkalı şahıs, giderayak yine bir alengirli işe imza attı.

Mahkemede deşifre olan ekip ve yaptıkları
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Kenan Kibar, sabıkalı şahıs Nezir’in davasına şahit olarak geldiğinde kendisiyle 25 yıldır arkadaş olduğunu söylemiş ve bu ilişki ilk kez resmi olarak kayıtlara geçmişti. 
Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, yıllardır Kıvırcık Kenan’ın çalıştığı belediyelerden milyarlarca liralık reklam ile beslenerek Bursa’nın başına bela edilen ve yeri geldiğinde kullanılan bu sabıkalı şahsa yapılan büyük kıyak da yine gündemi sarsmıştı.
Asaroğlu’nun İznik’in Derbent köyündeki 16 dönümlük tarım arazisine Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından imara açıldığını açıklandığımızda sadece Bursa’da değil konu Ankara’da hatta TBMM’de bile gündeme geldi. 
Alinur Aktaş, onun basın danışmanı kibarcık ve bu sabıkalı şahsın acaba nasıl birliktelikleri var ki, bu kadar sıkıntılı bir imar çıkarılabiliyor? 

Alinur Aktaş panikle mi yalan söyledi?
Bu sıkıntılı imar konusu 19 Aralık 2019 tarihli Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme gelince, Başkan Alinur Aktaş, milletin gözünün içine baka baka “Bu gazeteci arkadaşı tanımam etmem, Allah’a hamdolsun, bir bardak çay içmişliğimiz bile yok” dedi. Dedi ama arşiv affetmez, gerçeklerin de eninde sonunda ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. 
Necmi İnce arşiv taraması yapıp Aktaş’ın İnegöl’de başkanlık yaptığı dönemde sabıkalı Nezir’i ziyarete giderek hediye verdiği fotoğrafı kamuoyuyla paylaştı. Yaptıkları iş afişe olunca panikleyen Başkan Aktaş çareyi yalan söylemekte buldu. Maalesef Bursa’nın ‘yalan söyleyen’ bir şehremini var!

Alinur Aktaş ve kıyak 2!
Bu da yetmezmiş gibi Derbent köyünden, sabıkalı Nezir Asaroğlu’nun arazisine kadar belediye ekipleri tarafından mıcır dökülerek 1 km’lik yol yapıldığı ortaya çıktı. Meclis toplantısında İznikli bir belediye meclis üyesi konuyu yerinde incelediğini ve bu yolu gözüyle gördüğünü belirtince Başkan Aktaş’ın yine eli ayağına karıştı ve ‘böyle bir tarım arazisine mıcır dökülemeyeceğini ve yasal olarak dökülmüşse ceza kesilmesi gereken bir konu olduğunu’ söyleyiverdi. Bu olayın üstüne sabıkalı Nezir de sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, arazisine kadar mıcır döküldüğünü itiraf etti. Bakalım şimdi başkanın kendi ağzıyla itiraf ettiği bu ceza kime kesilecek? 

Alinur Aktaş’ın muhteşem! Ekibi
Bütün bu karmaşık ilişkilerin düğüm noktası olan Kenan Kibar ve ekibi ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ne yapıyor?
Nasıl bir bağlantıları var ki, bu ekip için kendi siyasi geleceğini bitirecek adımlar atıyor? Yıllardır çevirdiği dolaplar ve çantacılıkları bilinen kıvırcık Kenan ve ekibiyle niye iş tutuyor?
Bu sabıkalı ve sakıncalı ekip tarafından etrafı sarılan Başkan Alinur Aktaş, hata üstüne hata yapıyor.
Hadi bir koz veya zaafından dolayı bu ekip Başkan Aktaş’ı bir şekilde çekim alanına soktu diyelim. Peki İl Başkanı Ayhan Salman ne iş yapar? Ankara’da bile yankılanan bu işleri hiç mi duymaz? Duymazsa o koltukta ne işi var? Yok duyup da yine gereğini yapmıyorsa o koltukta hiçbir işi yok. Unutmayın beyler, bu parti bazı haramzadeler semirsin, çakallar milletin malına çöksün diye kurulmadı. Eğer görevinizin gereğini yapamayacaksanız bari yol açın da işi hakkıyla yapabilecek insanlar gelsin.

Salman ve Çavuşoğlu görevlerini yapmalı
Bu kadar sakıncalı piyadeyle iş tutan Başkan Alinur Aktaş, hızla çıkmaz yolun sonuna doğru gidiyor. Bu ilişkilerle, yaşanan bunca olaylardan sonra illa ki bir fatura çıkacak. O zaman bu fatura kimin önüne koyulacak?

Bursalıların basireti sayesinde AK Parti’nin elinde kalan son büyük kale konumundaki Bursa’daki kazanımların bu kadar hoyratça harcanmasına ve bu gidişle bir sonraki seçimin kaybedilmesini garantileyecek işler yapılmasına bir dur diyecek yok mu? Bu kanser hücresi gibi her yeri saran adamları kesip atacak bir tane bile yetkili çıkmayacak mı? 


Ak Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman bu kadar olay yaşandıktan sonra bile etliye sütlüye karışmadan o koltukta nasıl oturabiliyor?
Bursa’nın siyasi patronu konumundaki Hakan Cavuşoğlu, neden bu işlerin düzeltilmesi için gereken adımları atmıyor?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21