Öne Çıkanlar Engelsiz Jandarma İhsaniye Kedi BUSİAD

Mars Sportif'ten 200 Bininci Üyesine Ömür Boyu Üyelik

Türkiye'nin en büyük spor kulübü zinciri Mars Sportif, herkes için özel olarak tasarlanmış MACFit kulüpleriyle Türkiye'yi daha fit bir hale getirmeye devam ediyor. Türkiye'nin 12 şehrinde, 84 kulübüyle hizmet veren Mars Sportif, 200 bininci üyesine ulaştı. İki yıl önce hizmete giren Trump Towers MACFit'te gerçekleşen organizasyonda Mars Sportif CEO'su Bahar Uçanlar, 200 bininci üye olan Duygu İriç'e ömür boyu üyelik ödülünü takdim etti.

Üyelerinin 'En yakın spor arkadaşı' olmak istediklerini söyleyen Mars Sportif CEO'su Bahar Uçanlar, ''Türkiye'nin en büyük spor kulübü zinciri konumundaki Mars Sportif olarak 10 yılı aşkın süredir MAC ve MACFit markalarıyla 12 şehirde toplam 84 kulübümüzde yüzbinlerce kişinin spor yapmasına yardımcı oluyoruz. Bugün kulüplerimize üye olan misafirlerimizin sayısı 200 bine ulaştı. 200 bininci üyemiz olan sevgili Duygu İriç artık ömür boyu üyemiz oldu.

Kendisine Mars Sportif'i tercih ettiğin için teşekkür ediyorum. Amacımız; Türkiye'de Duygu İriç gibi daha fazla insanı sporla tanıştırarak, sporun bir yaşam tarzı haline gelmesine katkıda bulunmak. Bunun için MACFit kültürünü ve kalitesini farklı lokasyonlarda sporseverler ile buluşturmaya devam edeceğiz'' dedi.

Mars Sportif'in 200 bininci üyesi olan Duygu İriç ise ''Bu ödül için başta Mars Sportif CEO'su Bahar Uçanlar olmak üzere tüm Mars Sportif çalışanlarına teşekkür ediyorum. MACFit üyesi olduğum ilk günden bu yana çok mutluyum. MACFit'lerde spor yapmak gerçekten çok güzel. Spor yapmanın zevkini MACFitler'de tadıyorsun. MACFit'in ücretsiz olarak sunduğu grup dersleri bizleri spora motive ediyor'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner22

banner21